"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 30 noiembrie 2011

Orice lucrare serioasa se incepe...cu o pauza!

Tin minte ca a fost o idee pe care am stiut-o, parca dintotdeauna! Orice ai in intentie sa intreprinzi, FA O PAUZA INTAI!
Tin minte ca, dupa 89 aveam o afacere bine orientata si care, facuta cu bucurie, a mers si foarte profitabil. La un momendat insa, asa cum e FIRESC IN FRECVENTELE MINTII, s-au liberalizat importurile si ceea ce doar eu produceam, deja era concurat la nivel european. Desigur nu putea functiona. Asa ca am avut o singura solicitare: sa fiu lasat in PACE un timp, sa fac O PAUZA. Tin minte ca am solicitat trei saptamani. Dupa caest interval, deja aveam o alta afacere, care avea sa fie mai profitabila ca prima si avea sa dureze ceva ani.
Acum privesc atent la cei care afirma ca isi doresc Lumina sau ce denumire mai vrem sa gasim. In primul rand nici unul nu si-a luat o...pauza. O cale spirituala constienta poate fi asemanata cu un drum. Sunt in gara la Bucuresti. Daca sunt in gara inseamna ca am intentia sa merg catre...undeva! Daca imi iau o pauza, nu ma voi gasi in situatia RIDICOLA sa merg sa solicit un bilet pentru...Bucuresti!
Multi din cei aflati acum chipurile pe un drum constient, exact asta fac! Ei afirma ca vor sa "plece" catre a experimenta 5D-ul. 
De ce o fac?
 Pai probabil pentru ca s-au saturat de experientele micute din 3D, aflate in registrul mintii, al conditionarilor, al lipsei de libertate. Ma gandesc eu ca asta ar fi o posibila motivatie. Doar ca, nu au luat o pauza. Ca atare nu le este limpede ca biletul de calatorie catre 5D se obtine devenind tu valorile 5D. Ca atare nu te duci tu catre IUBIRE, PACE, ARMONIE, BUCURIE si CREATIVITATE, ci ADUCI TU 5d-ul AICI, devenind acele valori. Si in mod limpede nu poti deveni ACELE VALORI, cata vreme tu inca esti ACESTE VALORI 3D.
E ca si cand ai cere un bilet pentru... Bucuresti!
Ca tu sa devii acele valori, tre sa intelegi mai intai ce sunt ele si nu doar ca si concept, ci riscandu-te sa le si traiesti. Nu poti deveni iubire pana relatia ta cu tine nu este una de...iubire. Ca sa fie de iubire, nu poate fi simultan si de exploatare, batjocura, etc. A nu avea in-credere, deci credere in tine, este SINGURUL "PACAT", cu sens de irosire, din intreaga Creatie. Un altul...nu e! Orice altceva este doar experienta, pe cand a experimenta negarea de sine este echivalent cu A NU AVEA INCREDERE IN DUMNEZEU!
Spuneam ca nu poti avea ceea ce tu nu esti si ca nu poti sa te iubesti si sa te irosesti/negi/exploatezi simultan. Ca nu poti merge/aduce 5D, facand temenele pretinselor valori 3D. Ca nu poti sta pe radiomanele si sa blamezi postul pentru ce emite. Deci...ia o pauza!
Lamureste-te ce vrei in viata ta, ca tu esti unicul Creator al ei. Daca asta ai facut si esti coerent, nu mai ceri bilet de Bucuresti in gara Bucuresti, atunci priveste la ce manifesti ACUM, ale carei dimensiuni valori? Daca esti iubire, Fii coerent acea valoare! Nu e nimic de negociat la ea, e valoare ABSOLUTA! Daca vezi bine ca nu esti coerent, nu mai pretinde bilet catre...nicaieri!
NAMASTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...