"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 8 februarie 2012


Tranzitul planetei Marte in mers aparent retrograd poate fi benefic pentru oamenii evoluati si nefast  pentru oamenii egoisti. Unii astrologi (incepatori sau fara experineta in  practica astrologica previzionala) sustin ca Marte Rx este nefast, doar interpretand tranzitul in case,  fara sa tina cont de celelalte poziti planetare. Au facut afirmatii sumbre, iar  oameni au intrat in panica,  isi faca griji inutile, nu mai pot sa se concentreze. Cum pot sa vorbeasca la Varsatori de “moarte”?  Pe langa Marte Rx in Fecioara mai avem  NN in Sagetator , Jupiter in Taur, Uranus in Berbec , din 3 februarie intra Neptun in Pesti – nativii  din Varsator vor primi o provocare pe care au ratat-o in 1997 dar acum va fi sub alta forma ,va avea alta consistenta sau intr-o conjunctura diferita. Vor semna un parteneriat ce le va aduce popularitatea ,vor deveni lideri in domeniul lor de activitate, vor fi apreciati pana si de catre dusmani. Sunt binecuvantati cu  dar spiritual de la un protector din strainatate.  
Marte Rx  este mai important pentru nativii din semnele mutabile: Fecioara, Pesti, Gemeni si Sagetator. Ei trebuie sa isi organizeze mai eficient activitatiile, sa renunte la indiferenta si la critica, sa nu mai fie egoisti, sa faca fapte bune.  In perioada 24 ianuarie -14 aprilie, revin in atentia lor, acele probleme  cu care s-au confruntat in perioada noiembrie2011 – ianuarie 2012 sau au ramas nefinalizate in 1997. Urmeaza o perioada de “trecere la fapte si organizare efectiva a demersurilor”   pentru toata lumea, atat la nivel personal cat si la nivel economic, politic sau social.
Gemenii si Fecioarele, cele  doua semne zodiacale patronate de planeta Mercur, planeta personala ce influenteza comunicarea, mentalul inferior si calatoriile scurte, se vor confrunta cu dureri de cap, griji si anxietate, pentru  ca revin in atentia lor niste greseli.  Au timp suficient sa gandeasca, sa analizeze cum sa isi canalizeze energia daca vor iesi la aer.
Nativii nascuti in semnul zodiacal Berbec, patronati de planeta Marte,  vor avea o perioada buna pentru reincarcarea corpului  cu energie, ce trebuie bine dozata in decizii, care se vor lua dupa o analiza riguroasa.
Este o perioada buna pentru a tine dieta alimentara, regim  de slabire fortat, dezintoxicarea corpului. Recomand consum de fructe si legume crude, multe lichide (apa plata, sucuri de fructe), plimbari in aer liber, sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...