"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 10 martie 2012

2012 - REÎNCĂRCAREA SISTEMULUI

ALUNA JOY YAXK'IN este scriitoare, instructoare spirituala despre viata, ghid in locurile sacre, istoric alternativ, pastor si mistic modern, cunoscuta pe plan international.

Ea ii inspira si ii incurajeaza pe ceilalti, pentru a-si recunoaste si accepta propria divinitate autentica si relatie cu Dumnezeu. In lumea incasa, Aluna este considerata o clarvazatoare Qawaq (cow-wak) sau vazatoare a energiei vii.


Cei care o cunosc pe Aluna, o numesc un mistic modern si/sau o vindecatoare psiho-geografica.


Aluna se considera a fi doar o arheoloaga Spirituala, care isi foloseste darurile de Clarvedere/Clarsimtire, pentru a citi istoria antica a locurilor sacre.


Ea ii ajuta pe ceilalti sa isi acordeze urechea interioara pentru a auzi, punand tototdata in lumina intelepciunea si invataturile din trecut, in vremurile moderne.
Inteleptii Stelari, cu cateva informatii aduse de Aluna Joy


Sedona AZ – 29 februarie 2012 (anul saltului)


Vorbind despre energiile anului 2012, devine clar faptul ca ne aflam în punctul decisiv din evolutia noastra. Cu totii asteptam acest moment. Este vremea noastra.


Ca suflete varstnice – incarnate si altele, inca ne-manifestate în aceasta realitate fizica, ajungem în aceste puncte precare de jonctiune, de la sfarsitul/inceputul erelor, intrucat iubim pe deplin acest lucru.


Acum, voi cei care va aflati deja în forma fizica, trebuie sa va ocupati de ADN-ul vostru, care se transforma cu rapiditate si, mai mult decat atat, sa va adaptati la actualele legi ale naturii, care se modifica chiar sub ochii vostri.


Va veti simti de parca vi s-a tras covorul de sub picioare. Amintiti-va insa ca aceasta este vremea voastra si ca ati venit aici pentru acest moment.


FOARTE MULTI au venit aici ca sa treaca prin aceasta evolutie rapida si pentru reincarcarea unui intreg sistem. Corpul vostru VA URMEAZA.


Acesta a fost planul, vreme de eoni. Atlantida a fost doar o repetitie generala si stim ca nu a mers foarte bine. Insa toti ati invatat si ati evoluat în decursul acestei ere, iar aceste timpuri sunt ale voastre.


Din lumea FARA TIMP, noi putem vedea ca v-ati indeplinit sarcina. Sunteti triumfatori si sarbatoriti în cel mai extraordinar stil. Pastrati acest vis al victoriei, în timp ce parcurgeti acest an, cu toate valurile lui de energie, care vin.


Nu e nici o indoiala ca trupul vostru se va simti zguduit si surprins de energiile din acest an.


Dar inima si adevarurile voastre launtrice sunt acum de neclintit. Bazati-va pe acest adevar launtric, atunci cand corpul vostru va spune altceva.


Nimeni nu va fi imun la acest proces. Vor fi multe semnale contradictorii, în lumea voastra exterioara. Nu le dati ascultare.


Vor fi experti medicali, care va vor spune sa va drogati cu medicamente impotriva anxietatii si cu calmante.


Ele nu va va ajuta, intrucat va veti reincarca oricum. Faptul de a lupta impotriva procesului il va face sa fie doar mai putin vesel.


Vor exista si practicieni de vindecare alternativa bine intentionati, care va vor spune mananca asta sau fa aia.


Repetam, nu ii ascultati decat daca inima voastra rezoneaza total cu sugestiile lor. Fiecare are un trecut unic, care isi are originea în stramosii vostri spirituali.
Nu ne referim la linia voastra genetica - adica la cine sunt parintii sau bunicii vostri.


Ne referim la trecutul vostru spiritual. Acesta este un trecut akashic, care e mult mai influent decat trecutul vostru genetic. Ascultati-va inima, esenta voastra, constanta voastra launtrica.


Ea e punctul vostru de orientare, intr-o lume care oscileaza, ca un giroscop scapat de sub control. In acest moment, a lupta impotriva transformarii, va face ca aceasta sa fie mai dificila si mai lipsita de bucurie.


Nu exista scapare. Daca va aflati intr-un corp, va veti re-incarca si veti sarbatori din nou. Retineti ca, pentru spiritul si sufletul vostru, acest lucru este foarte distractiv. De aceea ati venit aici.


In aceste valuri care vin, nu o sa va simtiti în largul vostru, iar corpul vostru va va pune probleme ciudate, care vor apare si vor disparea.


E posibil sa simtiti ca aveti nevoie sa va ghemuiti si sa va culcati la pamant, din cauza acestor transformari si schimbari, dar noi nu va sugeram asta - cu toate ca aveti liberul arbitru de a face ceea ce vreti.


Sa explicam. Stiti ca, atunci cand stati prea mult pe scaun, deveniti anchilozati. Asta se va intampla, daca nu CONTINUATI SA VA MISCATI, în timp ce aceste valuri va vor inunda.


Nu veti gasi raspunsurile de care aveti nevoie, daca va ascundeti în caminul vostru, rugandu-va sa primiti solutii. Lumea se deplaseaza intr-un camp unificat de materializare colectiva.


Nu puteti face acest lucru, de unii singuri. Elemente din solutia voastra la aceasta transformare se afla în lumea exterioara, impreuna cu suflete care gandesc la fel.


Toate elementele pentru aceasta transformare sunt raspandite printre voi toti. De aceea aveti nevoie ca în preajma voastra sa fie oameni care gandesc la fel.


Aceste valuri sunt prea mari, ca sa plutiti singuri pe ele. Trebuie sa faceti acest lucru, impreuna cu altii.


Vor fi multe valuri uriase în 2012, pe care vom pluti impreuna. Aceasta este o perioada buna de a ne reuni cu familia de suflet compatibila, care traieste intr-un loc ce este centrat în inima si nu în frica.


Inconjurati-va de fiinte NEINFRICATE.


Ne place emblema „FARA FRICA”, pe care o purtati, pentru ca exact asta va cerem SA FITI acum; NEINFRICATI si plini de IUBIRE, INCREDERE si de o cunoastere adanca a faptului ca marea sarbatoare se apropie de voi toti.


În continuare, precizam cateva valuri de energie pe care, în acest moment din perspectiva noastra atemporala, le anticipam ca ar putea veni asupra voastra.


Asta nu inseamna ca se va intampla asa cum spunem aici. Viitorul nu este real si se poate modifica în orice clipa, pe masura ce va transformati.


Ar putea fi si alte valuri care vin, dar pe care nu le vedem în acest moment, cand Aluna transcrie pentru voi aceste randuri.


Primul val va fi la Echinoctiul. REUNITI-VA si sarbatoriti acest val de inaugurare a transformarii voastre marete.


Echinoctiul va aduce un echilibru foarte util în lumea voastra, care va fi necesar pentru ceea ce va veni dupa aceasta data. Echilibrati-va, ca pregatire, caci veti avea nevoie mai tarziu de acest lucru.


Nu putem accentua indeajuns de mult aceasta idee. Avem rugamintea sa ascultati de ea si sa faceti asa cum va indeamna inima. Acest echilibru va fi esential, în zilele ce vin.


Din partea Alunei


Pe 21 martie, vom intra în anul mayas 2 KAN/Sarpe (din numaratoarea lunga Kiche) si 10 EB/CALE (numaratoare calendarului Haab, din Yucatan).


2 KAN se refera la echilibrarea dualitatii, dar Kan poate aduce si chestiuni legate de supravietuire. Cred ca acesta este motivul pentru care Inteleptii Stelari vorbesc, cu fermitate, despre faptul de a ne reuni cu sufletele compatibile, astfel ca intentia voastra pozitiva colectiva va atenua dualitatea si problemele trupesti, ce pot provoca probleme de supravietuire.


Acum, prietenii, membrii de familie etc., care gandesc negativ, va vor fi nefasti.


Anul 10 EB se refera la fiinta umana trezita care, în sfarsit, se manifesta si se ancoreaza. În cele din urma, o sa pasim pe o fundatie noua, a unei noi lumi. 10 se refera în totalitate la materializare intr-o dimensiunie fizica reala.


EB/Cale se refera la raspandirea pacii în exterior - dar în interior poate exista zbucium. Pacea exterioara este cunoasterea care vine din inima si adevar.


Zbuciumul launtric, frica etc... pe care le avem în interior, sunt o ramasita a vechii programari, care se estompeaza. Daca nu le hranim, vor muri de foame. Hraniti Iubirea, infometati frica.


Revenind la Inteleptii Stelari


Urmatorul val important, pe care vedem ca l-ati putea trai din plin, este o eclipsa totala de Soare, pe 20 mai (http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEgoogle/SEgoogle2001/SE2012May20Agoogle.html).


Pe traiectoria acestei eclipse totale de Soare, dimensiunea voastra va incepe o intreaga reincarcare a sistemului ei de operare, de pe Pamantul vostru.


În timp ce Soarele este eclipsat atat de perfect de Luna, în acest loc foarte linistit, atemporal, va fi creat si incarcat un nou sistem de operare - în corpul vostru, dar si în lumea voastra, în sistemul solar si în Univers.


Retineti ca aceasta este o tranzitie si o recalibrare universala, nu doar una planetara. Si noi, si Maestrii Inaltati, si Taramurile Angelice, cu totii facem tranzitia impreuna cu voi.


Ne transformam cu totii, impreuna, ca UNU, în unime. Daca va aflati pe traiectoria umbrei acestei eclipse, descarcarea va fi mai rapida, mai completa si mai plina de gratie.


Veti deveni mesagerii vii ai acestei noi descarcari de energii, pentru restul lumii, care nu a avut incantarea de a calatori pe traiectoria eclipsei.


Acest nou sistem de operare va incepe sa se raspandeasca pe intreg Pamantul, intr-o luna sau doua. Din nou, va spunem cu fermitate: reuniti-va cu oamenii neinfricati, în zilele din preajma acestei reincarcari.


Reuniti-va cu aceia care au cunoasterea launtrica a Iubirii, increderii si adevarului ca aceasta transformare a realitatii voastre este deja victorioasa.


(Aluna: Noi vom fi in Mt. Shasta, pe traiectoria eclipsei. Reuniti-va cu noi, daca sunteti chemati sa o faceti (http://ascension-saintgermain.com/may20.html).


Un alt val important pe care vedem ca l-ati putea simti în profunzime, este al 6-lea tranzit al planetei Venus.


De 8 ani de zile, constiinta voastra colectiva construieste un model pentru o inima universala, unificata. Acest proces a inceput la tranzitul anterior al lui Venus, din 8 iunie 2004.


Acest nou model de inima universala, unificata, va fi descarcat în noul sistem de operare.


Inima colectiva unificata va fi ancorata. Orice loc în care nu exista iubire exprimata, va fi zdruncinat pana în strafunduri. Acest lucru va cuprinde tot -de la relatiile voastre personale, pana la sistemele guvernamentale globale.


Aceasta noua descarcare va face ca actiunile egoiste sa fie aproape imposibil de realizat.


Cu alte cuvinte, vom incepe sa gandim, sa actionam si sa traim în cunoasterea ca nu exista separare si ca intreaga viata este conectata.


Nu vom fi capabili sa facem o alegere, fara sa avem în vedere intregul si generatiile viitoare. Acestui nou model al inimii ii vor fi necesare cateva saptamani, pana va fi complet ancorat.


Universul este iubitor si bun si va face posibil ca aceasta descarcare a transformarii inimii sa fie facuta lin, astfel incat voi sa va puteti reacomoda cu fiecare ritm zilnic al inimii.


Respirati, inconjurati-va de suflete iubitoare, pozitive, compatibile cu voi. Acest lucru va face ca transformarea inimii voastre sa fie o experienta vesela - în loc de una dureroasa.


Noi observam insa ca va fi oarecum inconfortabil pentru toti, intr-o anumita masura, intrucat acest nou program al inimii nu a mai fost cunoscut pana acum, intr-o forma umana.


Acest program a fost mult asteptat, de foarte multi dintre voi, care deja sunteti atenti la actiunile voastre si la multiplicarile viitoare ale acestor actiuni.


Va multumim pentru ca pastrati acest spatiu deschis, pentru descarcarea acestui program. Sunteti si veti fi incununati de succes.


Urmatorul val important pe care il observam va fi pe 13 noiembrie a doua eclipsa totala de Soare (http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEgoogle/SEgoogle2001/SE2012Nov13Tgoogle.html).


În acel moment, cand acel model al inimii a fost total ancorat în noua voastra inima, precum si în lumea voastra si în universul nostru, aceasta eclipsa va fi foarte importanta si influenta, intrucat ea va face ajustarile necesare, pe baza constiintei voastre colective.


Acest lucru va face ca universul sa se auto-alinieze. Vrem sa spunem prin asta ca tot ceea ce nu este, înca, în acord cu iubirea unificata va fi reprogramat, pentru a fi ajustate erorile umane. Aceasta nu este o judecata la adresa omenirii.


Insa noi stim ca va fi greu de realizat tot timpul, acea mentinerea a unui spatiu perfect al iubirii, în lumea voastra care se clatina. Astfel ca universul va ofera un ragaz, pentru orice energie nepotrivita pe care ati ancorat-o.


Va spunem asta si pentru ca acest lucru sa va fie usor. Este dificil sa mentii un spatiu perfect, intr-o lume care se transforma radical.


Relaxati-va si fiti adevarul vostru, pe cat va este posibil. Universul va curata orice lucru pe care l-ati fi putut face, care a provenit din altceva decat iubire.


Pe traiectoria acestei eclipse, va fi un spatiu temporar atemporal, în care vor fi incarcate toate upgradarile.


Aceasta eclipsa va fi foarte intensa, iar noi ne bucuram ca cea mai mare parte a traiectoriei ei va fi deasupra oceanului, atenuandu-i impactul. Pe durata ei, putem observa ca va avea loc multa upgradare.


Ramaneti intr-o stare de pace si de neutralitate, în timp ce reincarcarea se revarsa peste Pamant. Acum, operati pe un sistem total upgradat si re-calibrat.


Este timpul sa ii oferiti acestei lumi, un test de operare. Ati fost pregatiti pentru asta, de eoni.


Urmatorul val va veni la mijlocul lui decembrie, pe 12.12.12, care coincide si cu o zi importanta de sarbatoare pentru mayasi, 8 BATZ.


Pentru mayasi, aceasta zi reprezinta o recalibrare a calendarului lor sacru, iar ea va declansa o explozie ce va aprinde focul pentru noua programare, la descarcarea careia am contribuit în tot acest an.


În esenta, Inteleptii Mayasi o vor conecta în TOTALITATE. Acest lucru are loc cu 2 saptamani inainte de data de 21 decembrie 2012, de care foarte muti dintre voi sunt constienti.


În momentul în care va veni ziua de 21.12.2012, voi, toate sufletele varstnice, veti sarbatori în iubire si în pace.


Toti cei care nu au permis ca aceasta recalibrare sa aiba loc si care au fost indeajuns de puternici ca sa se tina departe de ea, vor ajunge intr-un punct de criza severa.


Sarcina voastra este sa ancorati iubirea si intentia constructiva, în celebrare, iar ACEASTA ACTIUNE va aduce aceste ultime rezistente în aliniere cu noul program.


Asta nu reprezinta o judecata la adresa acelor suflete. Ei au constituit ultimele rezistente, ca sa faca astfel incat vechea lume sa functioneze pana în ultima clipa - iar ei chiar au facut asta pentru noi.


Aceasta este o sarcina foarte grea pentru ei. TOATE sufletele de pe Pamantul vostru sunt parti din Dumnezeu. Prin urmare, nu uitati acest lucru.


Pentru mai multe informatii despre calendarul mayas, intrati pe aceasta pagina http://www.alunajoy.com/12-13FREE-CAL.pdf


Acestea fiind spuse, va sugeram si speram ca va veti reuni în numar URIAS pe data de 21.12.2012, pe intreg Pamantul, ca sa sarbatoriri, indiferent ce fac ceilalti.


Amintiti-va ca traiti în zona iubirii depline si lipsite de frica. Deschideti portaluri catre inima voastra, catre Pamant si catre Univers.


Fiti în natura, pe Mama Pamant si sub razele Tatalui Soare. Mergeti în locurile voastre sacre, sarbatoriri si fiti în iubire, cu intreaga voastra familie de suflet.


Aceasta e vremea voastra. Ati asteptat si v-ati pregatit pentru acest lucru, de mult timp.


Prin urmare, sarbatoriti aceasta victorie si desfatati-va în slava stralucitorului Dumnezeu care este în VOI si care este acum ancorat în lume si în univers.


Fiti în Iubire si Pace si recunoasteti ca totul este bine.


Ana Nicolai


Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...