"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 7 mai 2014

Ce poate si ce NU poate sa faca astrologul?

Astrologia, numerologia, tarotul si runele NU au nici o legatura cu magia sau vrajitoria. Eu, Acvaria, sunt o ferventa luptatoare impotriva asocierii acestor stiinte cu practicile magice si vrajitoresti.

Daca sunteti convins ca problema dv. este efectul unei vraji, va rog, NU apelati la mine, pentru ca NU voi fi de acord cu ipoteza dv. Eu NU cred in magie, farmece, vraji! NU cred ca suntem cu totii o generatie de vrajiti sau blestemati si avem nevoie de dezlegatori pentru a ne face viata mai buna! NU sunt de acord cu aceste practici si incerc, pe toate caile, sa fac lumea sa inteleaga ca originea problemelor poate fi gasita in amprenta noastra astrala si in bagajul karmic iar rezolvarea problemelor este numai in noi, in energia pozitiva a pamantului, in puterea lui Dumnezeu, in fortele bune ale naturii, si NU in ierburi si incantatii magice.
Ca astrolog, NU va voi spune ca problema dv. are cauze oculte. In consultatiile mele NU veti gasi niciodata referiri la dusmani ascunsi care va fac farmece, ci intotdeauna va voi oferi explicatii logice pe marginea unor configuratii astrale care au declansat problemele dv. actuale. Astrologia si tarotul NU va schimba viata! Astrologia si tarotul NU va obliga sa faceti lucruri cu care nu sunteti de acord! Astrologia si tarotul NU intervin in destinul dv. Prin aceste stiinte aveti doar marele avantaj sa va cunoasteti mai bine si sa intelegeti "DE CE?": de ce vi se intampla toate acestea, de ce nu puteti ajunge la visul dorit, de ce nu merg lucrurile normal in viata dv.?  Astrologia si tarotul sunt doar o forma de cunoastere.
Eu NU ghicesc, asa cum gresit sunteti tentati sa catalogati aceasta ocupatie, ci traduc niste simboluri dintr-un limbaj la care dv. nu aveti acces.  
NU apelati la ajutorul meu sperand ca eu va pot rezolva problema peste noapte.  
NU va asteptati ca, dupa ce v-am oferit consultatia solicitata, viata dv. sa se transforme brusc
 Astrologul NU ia decizii in locul dv.!
 Astrologul NU intervine in caile pe care le veti urma! 
Astrologul NU judeca ceea ati facut! 
Astrologul este un teoretician care va explica ce se intampla cu dv.!  
Astrologul e omul impartial care va asculta povestea si va atrage atentia asupra acelor aspecte pe care nu (vreti sa) le vedeti. 

Nu uitati: astrologia, numerologia, tarotul, runele NU rezolva problemele umane, ci doar le explica! Felul cum va construiti viata si deciziile pe care le veti lua depind numai de dv.!


Sursa 

Pentru Tarot- click aici
Astrologie - aici
Numerologie - aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...