"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 13 noiembrie 2014

Azi ... ziua lui Buddha.

 


Azi este zi tibetana.
 
In Tibet exista patru zile pe an numite Zilele lui BUDDHA, pe care tibetanii le considera "zilele cu puteri de zece milioane de ori". 

Din punctul de vedere al karmei, noi traim si actionam conform Legii cauzei si efectului faptelor, gandurilor, sentimentelor, cuvintelor, actiunilor noastre “bune sau rele”. 

In aceste zile, tot ceea ce facem sau gandim, toate actiunile noastre se intorc inapoi la noi cu puteri sporite de zece milioane de ori.

Avem ocazia in aceste zile sa facem ceva pentru karma noastra.

Putem sa aprindem o lumanare sa o consacram scopului zilei, sa multumim pentru tot ce avem si sa scapam de poveri si vine, rani, pacate sau ce simte fiecare ca il apasa. Este o zi potrivita pentru a ne ierta “dusmanii”, care, de fapt, ne sunt cei mai buni profesori. Cine doreste poatesa tina post pentru o stare sufleteasca mai buna.

In aceasta zi ne putem concretiza visele afirmand ceea ce dorim si multumind Universului ca ne sustine in proiectele noastre.
Iertati si trimiteti iubire – voua insiva si cui credeti voi de cuviinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...