"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 13 august 2015

Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2015


Ghidare intuitiva pentru luna AUGUST cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: The Spirit Oracle Cards by Toni Carmine Salerno, Magdalene Oracle by Toni Carmine Salerno, Angels Prayers by Kyle Gray, Magical Mermaids and Dolphins by Doreen Virtue.

Atmosfera generala
Mare parte din neintelegerile din 2015 vor veni din sfera familiei. Ei nu inteleg ce vrei, incotro vrei sa te indrepti, vor sa te aduca pe calea cea buna. Tot din sfera familiei vor iesi la suprafata aspecte ce e necesar sa fie vindecate. Copilul interior isi va cere drepturile si va fi foarte hotarat. In august Arhanghelul Raguel vine sa te ajute in sfera aceasta a relatiilor de familie, in principal, vine sa te ajute sa iti sustii punctele de vedere, sa faci ceea ce tu crezi ca e potrivit pentru tine. Ia doar decizia ca vrei sa fii fericit(a) si ingerii te vor sustine si vor complota pentru ca tu sa te deschizi spre binele tau cel mai inalt. Luna asta vei simti cum ti se va deschide inima spre fericire, spre bucurie si binecuvantari divine.
Este in fapt luna a 8-a, din anul cu vibratia 8. Asta inseamna ca luna aceasta va fi cand jos cand sus, cu emotii uneori la extreme. Cele mai mari “provocari” le avem de la cei mai dragi oameni, familie, iubit(a), prieteni dragi, ei ne vor oglindi niste aspecte pe care le vom avea de vindecat. Dezamagirile pot aparea, si vorba lui Kyle Gray: “Don’t hate, meditate!” Suntem „expusi” si e necesar sa ne asumam propriul adevar, se mai duc valuri si se mai afla lucrurile demult ascunse.

Atentie la ACUZELE pe care ti le pot aduce altii.. nu lua in carca proiectiile altora.
Aseaza-te in TINE si vezi-ti de drum chiar daca altii nu te inteleg si vor sa te opreasca. Odihneste-te si ia-ti resursele din lumina sufletului tau, mediteaza mai des, conecteaza-te la esenta ta si nimic nu o sa iti stea in cale. Toate raspunsurile se afla in inima ta si luna asta vei afla raspunsuri pe care le asteptai de o vreme.
In prima parte a lunii
Pana pe 11 august este o energie a transformarii si eliberarii. Spui ce te doare, poate nu intr-un mod foarte constructiv, setezi niste limite, spui STOP JOC unor situatii care te storc de energie, incepi sa te scuturi de tot ce te tine pe loc. Arhanghelul Ariel vine si el sa te ajute sa te eliberezi pentru ca majoritatea constrangerilor tale stau in partea materiala. Va trebui sa renunti la scuze legat de bani, de timp, de resurse. AI TOT CE AI NEVOIE. Poti fi magicianul vietii tale, doar trebuie sa alegi asta, si sa transformi energiile negative in pozitive, lipsa in abundenta, frica in iubire etc. Deci ce alegi? S-ar putea sa fii fortat sa faci niste alegeri sau sa „lupti” pentru ceva ce ti se cuvinte. Respecta-te pe tine si toate se vor aranja spre binele tau cel mai inalt!
In a doua parte a lunii
Din 12 august pana pe 22 august se intrezareste o NOUA DIRECTIE, directie care va presupune un salt de credinta, aruncarea in necunoscut. Nu uita ca intotdeauna calea inimii nu e batatorita asa ca de multe ori incepi bajbaind. Insa cu credinta si iubire, cu mesajele ingerilor mergi pe directia potrivita tie, iti faci misiunea in aceasta viata si te umpli de bucurie si recunostinta.
Fii atent(a) la mesaje, fa conexiuni, asculta-ti inima, intreaba-ti corpul si urmeaza calauzirea ingerilor. Vei fi surprins(a) de rezultate!
In ultima parte a lunii
Din 23 august pana pe finalul lunii o sa simtim o energie blanda, materna. Aceasta energie te va ajuta sa te descarci, poti sa plangi din senin, pot sa apara regrete pe care le-ai uitat, poata sa apara nevoia de iertare si compasiune. O sa ai nevoie sa iti asculti mai mult vocea interioara pentru a vedea concret ce ai de facut. Este o energie de SUSTINERE, de inaltare si ridicare. Acum poti sa te simti IN SIGURANTA sa incepi poate ceva pe cont propriu, sa creezi TU ceva, sa lasi sufletul tau sa cante. Poti pune in valoare harurile tale, poti sa incepi sa te arati lumii.
Asadar o luna august ca si anul, cand sus cand jos, insa o luna in care energiile nu sunt chiar atat de intense desi ni se vor dezvalui lucruri, desi va trebui sa luam decizii, cumva in fundal simtim ca totul se intampla asa cum e mai bine si suntem in siguranta. Va exista in continuare zbatere, mai ales pentru cei care nu vor sa renunte la control, vor exista obstacole pentru cei care se incapataneaza sa faca lucrurile care nu le mai sunt benefice insa daca lasam garda jos si ne aruncam in bratele CREDINTEI si ingerilor, viata noastra va lua o turnura cu totul diferita dar foarte benefica. Deciziile e bine sa le luam luna aceasta pentru ca in Septembrie vom fi ocupati cu altceva. Asadar inca o luna de transformare si reechilibrare.
Asa sa fie si asa este.
Delia Muresan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...