"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 10 noiembrie 2015

Exersati zilnic vointa prin rugaciune, meditatie sau trimiteti mesaje prietenilor din lumea invizibila


Cum nici o fiinta umana venita sa se incarneze pe pamant nu este perfecta, fiecare este obligata sa-si hraneasca instinctele rele, mai mult sau mai putin, fiindca aceste instincte rele sunt niste entitati vii care s-au instalat in ea si au nevoie sa se hraneasca. Si voi va aflati in acest caz.  

Ce va impiedica insa sa lucrati in secret la eliberarea voastra? 
Daca va exersati zilnic vointa, daca prin rugaciune, meditatie, trimiteti niste mesaje prietenilor din lumea invizibila, va veni in sfarsit si clipa in care veti putea spune acestor ocupanti nedoriti: „Plecati, aici se afla Imparatia lui Dumnezeu, voi nu mai aveti loc.”
Desigur, aceste entitati se vor impotrivi si va vor ameninta, pretinzand ca sunt acasa la ele, dar voi le raspundeti: „Da, asa s-a intamplat in primele pagini ale istoriei; de atunci s-au scris alte pagini fara ca voi sa stiti, si multe schimbari au survenit.  
Acum, Dumnezeu este pastorul meu, El ma ocroteste.” (DUMNEZEUL INTERIOR- SINELE DIVIN DIN FIECARE, SCANTEDIA DIVINA DIN NOI). Chiar daca ele deschid gura si arunca niste flacari, aceste entitati nu va vor mai inspaimanta si le veti alunga in final.
 Omraam Mikhael Aivanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...