"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 11 noiembrie 2015

Formula Măiestriei

GHIDUL evoluției tale accelerate în 7 stadii de la ucenic la MAESTRU


Cartea ”Formula Măiestriei” a fost scrisă să îți vorbească despre excelență, artă, performanță și măiestrie în termeni simpli și aplicabili, astfel încât să te simți invitat pe acest drum către măiestrie, indiferent de la ce nivel pleci. 
Mai mult, cartea e menită să te invite la un dialog prietenesc din care să înțelegi că nivelul la care te găsești nu este final și că merită să te orientezi către piscuri mai înalte pe care să le cucerești.
Ceea ce urmează să citești reprezintă ”distincții de finețe”, despre care participanții la cursurile mele spun că sunt practice, utile și aplicabile în viața de zi cu zi.
Aceste distincții au scopul de a crește viteza și eficiența cu care poți obține rezultate și le vei găsi explicate în carte sub formă de interviu, studii de caz și exerciții.
În esență, este vorba despre 7 ingrediente ale succesului care accelerează evoluția ta către înalta performanță și măiestrie.
Odată înțelese și asumate aceste ”ingrediente”,  vei ști exact unde ești pe drumul tău către performanță și ce pași mai ai de urmat pentru a ajunge la nivelul de expert în ceea ce faci (sau chiar mai sus!).
Cartea ”Formula Măiestriei” reprezintă, cu adevărat, GHIDUL evoluției tale accelerate în 7 stadii de la ucenic la MAESTRU! Pune-ți centura de siguranță și...la drum! :)


Comanda se face pe bannerul de jos:

andyszekely.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...