"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 8 decembrie 2015

Ce facem astazi ? 8 decembrie 2015

 Mai avem cateva zile din ciclul curent al fazlor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in semnul Scorpionului

Din punct de vedere al “cresterii personale”, acesta poate fi un ciclu al stimularii si asumarii puterii de creatie si, acum in ultimele zile inainte de Luna Noua urmatoare, avem suportul astral pentru a alege sa traim o transformare, sa mai facem un pas de la starea creatorului inconstient la starea creatorului constient.

La Luna Plina (26 noiembrie) am interactionat din plin cu influenta colaborarii Saturn-Neptun (cuadratura) si vom relua exercitiul si anul viitor, punctual in iunie si septembrie, dar, de fapt intreg anul se va derula sub cerintele acestui aspect astral – care ne ajuta sa ne destelenim din rigiditatea convingerilor (mai ales spirituale).

In perspectiva, anul viitor vom lucra si cu influentele cuadraturii  Saturn - Chiron si, vom avea calea, instrumentele si sprijinul pentru a extinde cercetarea spirituala, cu exersarea echilibrului si a stabilitatii (martie, noiembrie si finalul lunii decembrie).
Cumva, influentele cuadraturii Saturn-Neptun din aceasta toamna ne-au pregatit pentru anul viitor.

Luna Noua urmatoare ne deschide si mai mult calea catre lumea energetica, iar solstitiul de iarna ne stimuleaza sa ne asumam conexiunea cu aceasta lume precum si mersul inainte pe aceasta cale, a conexiunii dintre lumi, a cresterii prin creatie constienta a experientelor de viata.


Ca sa reusim asta este important sa avem curajul de a privi totul altfel.
“Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost” – acesta este gandul pe care se sprijina abordarea mea in procesul de schimbare si poate ne-ar fi de folos sa intelegem cum ne-am desprins pana acum si ce anume ne mai tine in forma veche.

Este important sa traim stiind ca fiecare gand si de fapt, fiecare cuvant din gandurile noastre, actioneaza ca o vasla in mediul energetic, modeland in timp real experienta in care suntem prezenti.
Asta “se intampla” cand gandim : organizam si miscam energia, orice si oricand gandim.
Cand folosim algoritmi stim ca organizam si miscam energia intr-un mod anume pe care l-am ales noi, in functie de algoritmii pe care-I folosim.

Prin exercitiu, la un moment dat ne va fi foarte usor sa ne alegem cuvintele atunci cand gandim. Acolo este posibil sa ajungem, cu cat mai devreme cu atat mai bine. Dar pentru a reusi acesta este important sa stim ca asta facem – daca vrem si daca alegem sa facem asta.

Ziua Lunii Noi ar putea reprezenta un moment in care asezam baze noi pentru viitor. Este un moment mai potrivit ca oricand alta data, sa facem strategii de dezvoltare, mai ales in legatura cu domeniul de viata pe care il va activa acest inceput de ciclu, pe harta personala.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 11 decembrie, in semnul Sagetatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...