"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 1 mai 2016

Pana in data de 6 mai

Folositi zilele ramase pana la Luna Noua ca sa intelegeti cat mai mult, din toate puterile :)  ce sunteti pregatiti sa intelegeti, ce vreti si cereti sa intelegeti. Si apoi folositi zilele de dupa Luna Noua, pana la revenirea planetei Jupiter in mers direct (9 mai) pentru a pune intelesurile intr-o schema, intr-un plan de lucru, intr-o strategie – acest lucru insemnand sa faceti alegeri.

Avem la dispozitie cateva zile de “lucru interior” in care putem folosi influentele miscareii aparent retrograde a planetelor Mercur si Marte, pe ultima linie dreapta a miscarii retrograde a planetei Jupiter. Si avem in fata ultima saptamana  a ciclului curent al fazelor Lunii, pe care l-am inceput cu Luna Noua in Berbec.
Apoi urmeaza ciclul Lunii Noi in Taur, cu un potential deosebit de “miscare” si “potrivire” a lucrurilor.

Atitudinea conteaza intotdeauna, acum insa, conteaza foarte mult.
Folositi-va atentia, constient – asta facem cand alegem, folosim atentia acordand importanta lucrurilor, situatiilor, oamenilor.
Orice faceti, de fapt urmati o alegere si, materializati potentialul generat de acea alegere. Puteti reorganiza procesul de materializare, constient. Stim ca putem, dar uitam.
In aceste zile, pana la Luna Noua, putem intelege si mai mult despre implicarea in proces si deci, despre reorganizarea planului de lucru, a programului, a efortului, a experientei.

Daca vreti sa faceti schimbari, (presupunand ca nu le-ati facut inca) daca vreti sa ajutati schimbarea (presupunand ca ati acceptat-o deja), este acum un timp potrivit pentru a intelege cum producem efecte in derularea experientelor noastre (adica in viata noastra).
Dar este important sa descoperim singuri asta.

Vom folosi constientizarile din aceasta perioada in ciclul urmator, pe care il vom incepe cu Luna Noua in Taur. Lasati mintea libera (de prejudecati) opriti mersul in gol al gandurilor si preluati ideile noi, sau pe cele care au tot revenit si le-ati respins. Primiti-le si veti vedea mai apoi ce faceti cu ele.
Pentru cei preocupati de procesul de interactiune energetica constienta, poate va este de folos un material despre materializare, chiar daca este mai vechi.





Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 5 mai, in semnul Taurului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...