"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 5 mai 2016

Previziuni pentru luna MAI pentru toate constelatiile

Luna mai va cunoaste o revenire, desi mai multe planete au mersul de retrogradatie. Vom avea fiecare de reconfigurat anumite trasee existentiale si cu certitudine vom fi mai ancorati in realitatile de zi cu zi. Interesul crescut pentru prosperitate, chiar daca anumite aspecte in plan financiar se vor lasa asteptate, Mercur retrograd, nu inseamna un declin in planul finantelor sau altor proiecte ce ne apartin. El vine si mobilizeaza mult mai bine potentialul pe care il putem folosi, insa va trebui sa ne si dorim lucrul acesta.
   Aspecte majore vor avea loc si in aceasta luna, dupa 20 mai cand Soarele isi va incepe tranzitul sau firesc in constelatia Gemeni si Luna Neagra isi va incepe tranzitul prin semnul de domiciliu, constelatia Scorpion. Practic luna mai, va fi o etapa de tranzitie a acestui aspect important si vom resimti fiecare dintre noi cum aspectele neplacute pe care le-am resimtit fiecare in viata de cuplu se finalizeaza aici.
   Va incepe o noua etapa si riscul de a ne canaliza energia, psihicul in angoasa existentiala putem asista la decizii extreme de care va trebui sa ne pazim pentru urmatoarele 9 luni calendaristice. Tranzitul Lunii Negre prin constelatia Scorpion va aduce dezamagiri, gesturi si nuante care in mai mai mult sau mai putin vor fi  extreme decat gesturi de naturalete, tentatii si ispite in planul sentimental si nu numai. Consder ca cel mai mare risc pe care il va resimti fiecare nativ, va fi mai intes din a doua jumatate a lunii mai sunt iluziile, tendinta de a evada din realitate (de a bate campii efectiv). Tentatiile la nivel spiritual si erorile pot fi mari. Instinctele primare se vor accentua atat in latura organicului dar si in planul psiho-emotional, astfel incat din intervalul mai 2016 si pana spre finalul lunii februarie 2017 va trebui sa evitam blocajele si informatiile eronate din sfera spiritualitatii (indiferent de textura ei).
   Se va cunoaste un deblocaj in planul comunicarii, asociativitatii si parteneriatelor. Balantele care au fost cele mai afectate pana in acest moment, vor reusi in cele din urma sa respire usurate pentru ca trairile aduse la nivel de pierdere a propriei identitati vor dispare. Implicit blocajele afectivo-emotionale pe care acesti nativi dar si persoanele cu Asc. in constelatia Balanta le-au resimtit cu varf si indesat – vorba romanului.
   Luna mai, poate fi o perioada a tranzactiilor si ascoierilor de scurta durata in parteneriate manageriale. Mai mult, va trebui sa ne canalizam directia si obiectivele catre acest sector de activitate. Compromisurile si speculatiile nu sunt punctele forte ale lunii. In prima jumatate a ei vom asista la o crestere a veniturilor dar si multe reformulari in arealul sentimental care va cunoaste un deblocaj.
   Raporturile si relatiile cu autoritatile, justitia, strainatatea sunt punctele sensibile ale acestei luni in plina desfasurare, de la inceputul ei si pana spre final de luna mai.
   Momentul important cand pot fi luate decizii in sectorul financiar, coincide cu fenomenul de Luna Noua din 06 mai 2016, cea mai propice zi si perioada in care putem demara actiuni, proiecte si sa luam cele mai bune decizii, care cu siguranta vor avea rasunet in timp. Asdar un Mercur retrograd dar cu o ecuatie puternica de solutionare, cand are loc acest fenomen numit Luna Noua de vineri 06 mai ne va scoate din impas. Trebui doar, sa lasam lucrurile sa curga de la sine in insiruirea evenimentelor si faptelor noastre.


Berbec:
   Va fi o luna interesenta a zbaterilor si totodata a castigurilor pana la data de 20 mai cand arealul parteneriatelor si a contractelor mici incep sa se deruleze. Calatoriile din a doua jumatate a lunii vor veni cu solutii si aspecte la care nu va veti astepta. 
   Luna Noua vineri 06 mai din casa finantelor poate aduce proiecte care sa vizeze latura financiara, achizitiile, investitiile sau solutonarea unui imprumut. Din aceasta luna, problemele din relatia de cuplu se vor solutiona si viata redevine normalitate la acest capitol. Partenrul dumneavoastra va lasa deoparte obiceiurile de care v-ati saturat si reconfigurarea la acest nivel va fi vizibila.
   Ce nu va avantajeaza in luna aceasta sunt raporturile si relatiile cu superiorii, autoritatile, legea si justitia! In contextul implicarii iuntr-un proces, indiferent de valentele lui, va trebui sa va inarmati cu multa rabdare. Calitatea somnului va fi deficitara si in aceasta luna, astfel incat va trebui sa va menajati mai mult si sa va reamprospatati psiho-emotional prin deplasari in aer liber, seara, inainte de culcare.
   Problemele de sanatate mai descresc in intensitate, insa incercati sa nu fortati norocul.

Taur:
   Aveti avantajul Lunii Noi in propriul semn zodiacal! Cea mai importanta zi din luna va fi cu siguranta 06 mai atunci cand veti avea solutii pentru toate actiunile si planurile dumneavoastra. O reconfigurare totala a propriei individualitati si personalitati in crestere si stima de sine, va marca constructiv ideile, deciziile si noile proiecte pe care le puteti pune in aplicare.
   Va trebui sa aveti in vedere pe intreg parcursul lunii mai urmatoarele sectoare de activitati: parteneriatele pot fi alegerile facute in pripa si cele mai paguboase. In plan sentimental, partenreul dumneavoastra de cuplu sau iubitul, va incepe sa fie depasit de situatiile create si generate in jurul sau astfel incat va trebui sa il sustineti sau sa o sustineti. Daca aspecte importante, comunicarea nu se va solutiona de la sine, riscati sa va ganditi la o potentiala ruptura, separare sau abandon al relatiei. Si nu in ultimul rand, nativii implicati in procese dificile din luna mai vor avea de suferit si solutionarea acestor aspecte se vor lasa asteptate.
   Financiar va fi o luna dificila, in care va trebui sa aveti grija la investitii si speculatii, indiferent de natura acestora.
   Si sectorul sanatate poate avea de suferit. Dar si apasarile sufletesti pot conduce la epuizarea organismului si a psihicului, asta datorita grijilor.

Gemeni:
   Va trebui sa aveti in vedere ca luna mai, poate fi luna tradarilor la nivel managerial, profesional si tot ceea ce are legatura cu profesia fiecarui nativ in parte va avea de suferit. In primul rand nehotararile, scindarile dar si piedicile puse de catre circumstantele nefavorizante va vor indispune la locul de munca. Va trebui sa tineti cont ca trebuie sa aveti un bioritm al lunii pana in ziua de 22 cand Soarele isi va incepe tranzitul prin semnul dumneavoastra si va reveniti parca dintr-o amortire.
   Va trebui cantarita orice decizie in sectorul profesional si este recomandat sa nu reactionati sub imboldul impulsului de moment pentru ca riscati sa rupeti parteneriate, sa parasiti actualul loc de munca si mai mult, in contextul in care cineva va va propune un alt serviciu pentru luna mai, ar trebui sa evitati. Riscurile sunt prea mari in a lua deciziile acum!
   Ziua de 06 mai va veni cu o solutionare intr-o chestiune apasatoare din sfera sanatatii si o parte dintre acesti nativi vor gasi tratamentul corect pentru afectiunile lor sau vor fi in cele din urma diagnosticati corect de catre persoanele abilitate!
   O luna de tranzit dar in care va trebui sa aveti in vedere masura investitiilor si calitatea acestora.

   Rac:
   Din aceasta luna, apasarile si trairile dumneavoastra din interior pe care nu le-ati impartasit cu nimeni vor descreste in intensitate. Problemele cu iz imobiliar si cele familiale vor cunoaste solutionari. Se vor debloca resurse imobiliare astfel incat puteti relua in urmatoarele zile o tranzactie de la care probabil va luase-ti gandul. Tot ceea ce are directa legatura cu familia, casa, chiria, schimburile si investitiile imobiliare vor cunoaste indreptari.
   Blocajele si provocarile din plan profesional va trebui sa le prviti cu maturitate si sa gestionati situatiile de criza. O noua serie a provocarilor in luna mai, va vor da de gandit, astfel incat va trebui sa fiti mult mai optimisti si ambitiosi in proiectele dumneavoastra. Sanatate poate avea de suferit datorita suprasolicitarii in planul profesional!
   Fenomenul de Luna Noua din data de 06 mai, va va aduce planuri si proiecte noi pe care le puteti constientiza prin sedintele la care veti participa sau intrunirile de business. Important este ca luna mai va veni cu o directionare si ajutor reciproc in anturaje, grupuri si colectivitati, chiar daca la serviciu planeaza incertitudinea si blocajele va afecteaza.
   Imediat dupa ziua de 22 mai, va trebui sa aveti in vedere echilibrul planificariilor si eforturilor sustinute pentru a va menaja starea sanatatii.

Leu:
   Luna mai aduce in prim plan o schimbare in planul strategiilor profesionale daca va veti dori acest lucru. Luna Noua in arealul muncii si profesiei dumneavoastra va va impnge in cele din urma in a lua cele mai bune decizii. Puteti planifica, organiza intruniri, directiona si sa va canalizati in arealul profesional oricare ar fi acesta si o sa vedeti in urmatoarele saptamani succesul si realizarile. O noua etapa pe care o puteti construi pas cu pas pana la realizari marete.
   Din aceasta luna va debarasati de ghinioanele din trafic, accidentari, formele de comunicare care nu au adus constructivitate ci defaimarea, raporturile si relatiile cu rudele de gradul II, fratii si surorile se vor imbunatati vizibil. Totusi va trebui sa nu va lasati coplesiti de emotiile negative. Acestea pot dauna si tendinta de izolare va fi din ce in ce mai intens resimtita, insa si blocajele emotionale vor fi pe masura. Una veti dori si alta veti face. Asdar va trebui sa contientizati ca incepe o perioada in care raporturile si relatiile cu propria familie, sectorul si arealul imobiliar, parintii si socrii pot contribui la o atitudine nu chiar atat de placuta. Daca va doriti solutionarea unor aspecte imobiliare, amenajari in propriul camin sau doriti sa incepeti planurile de constructie a unu imobil, as spune ca trebuie sa ganditi de doua ori inainte de a actiona!
   Si luna mai in ceea ce priveste capitolul sentimental putem aduce in discutie dragostea cu nabadai, astfel incat va trebui sa renuntati la forma de manifestare a orgoliului in rpaoprturile si relatiile cu partenerul de viata pentru a nu va fi inselate asteptatirle. Egocentrismul nu are ce cauta in relatia de cuplu si mai ales discutiile provocate la care sunteti predispusi de conjunctura lunii mai.

Fecioara:
   Luna mai va aduce o relansare financiara sau noi strategii. Daca in ultimele 9 luni calendaristice ati avut de preantampinat greutati la acest capitol. Asteptarile v-au fost inselate si chiar ati riscat sa cadeti prada escrocilor sau jefuitorilor, iata ca aceste aspecte de deblocheaza si din punct de vedre financiar, situatia incepand cu aceasta luna, va lua o turnura la care sincer nici nu o sa va ganditi! Importante vor fi colaborarile dumneavoastra cu institutiile statului, strainatatea sau oamenii care sunt puternici prin ocuparea unor functii importante in plan social si care va pot ajuta in demersurile dumneavoastra.
   Se mai simte si in aceasta luna, blocajul emotional si nemultumirile din interiorul caminului si al raporturilor cu parintii sau socrii si aici veti avea mai multe de indurat. In primul rand, daca va doriti sa va fie mai bine, va trebui sa renuntati la critica neconstructiva si care sa genreze polemici. Sectorul sentimental are si el de suferit asta datorita comportamentului partnerului de viata care va aduce in prim plan oscilatiile, nesincronizarile demne de o relatie si mai mult neglijenta in raporturile si relatiile cu dumneavoastra. Iata ca aici problemele vor avea contiunitate. Deciziile pot fi luat pe nepusa masa – cum spune romanul – si din acest punct de vedere va trebui sa fiti mult mai rationali.
   Evenimentele vor culmina vineri 06 mai cand are loc fenomenul Luna Noua si experientele cu strainatatea dar si cele de conotatie spirituala vor fi la apogeu. Orice decizie luata din acest punct de vedere sau ajutor venit din afara granitelor cu siguranta va va creste moralul. Mai mult in contextul evolutiei atat in plan profesional dar si scolar pentru copii dar si adulti, un examen poate aduce recunoasterea sau locul de munca dorit cu suplimentarea veniturilor!
  O luna in care Destinul va este favorabil si cu siguranta va va caluzi pasii dincolo de toate nemultumirile pe care le veti mai resimti.

Balanta:
   Bruiajele la nivel de proprie identitate si crizele de identitate sau cele existentiale de trecere iata ca se finalizeaza in aceasta luna. Trebuie sa stiti ca anumite aspecte care pana acum va stresau or sa va aduca relaxare in interior. Si cu toate acestea la capitolul sentimente, relatii si raporturi cu partenerul de viata situatiile nu sunt deloc imbucuratoare. Va trebui sa fiti in continuare diplomati, sa evoluati impreuna si la bine si la greu. Intelegerea, armonia, relaxarea sunt cuvintele cheie pe care va trebui sa le cultivati daca va doriti liniste in relatia de cuplu. Fie ca sunteti la inceputul ei fie ca se deruleaza o poveste de iubire de ceva timp, ar trebui sa fiti mai precauti daca doriti ca toate evenimentele sa nu se precipite!
  Ce se intampla din aceasta luna cu aspectul financiar? Ei bine, va trebui sa aveti in vedere ca de acum si pana la finalul lunii februarie anul 2017, chibzuinta, cumpatarea, precautia si investitiile vor trebui revizuite. Destinul va poate pune in fata faptului implinit daca nu va ganditi la viitorul dumneavoastra si sa inceapa o etapa, care prin natura ei poate fi uracioasa financiar vorbind. Risc de delapidare, refinantari care nu isi au rostul, riscul de a fi furati in adevaratul sens al cuvantului si aici va trebui tinut cont si de bunuri sau investitii. Speculatiile financiare care considerati ca or sa va favorizeze, o sa ajungeti singuri dupa 9 luni de zile sa constientizati ca dincolo de eforturile dumneavoastra, lucrurile nu au fost intru cu totul asa!
   Luna Noua din 06 mai va aduce constientizarea acestor valori financiare, materiale sau actiuni pe linie de succesiune pe care veti dori sa le solutionati. Intuitia va functiona la cote maximale vineri 06 mai si va trebui sa faceti uz de ea. Si daca veti avea grija si de starea sanattii pentru ca vor trebui si cateva analize efectuate, reusiti in cele din urma sa aveti o luna mult mai echilibrata!

Scorpion:
   Daca pana in acest moment si ultimele 9 luni de zile v-ati confruntat cu subtilitati din partea celorlalte persoane, lucruri ascunse dar pe care intuitia dumneavoastra le-a desconspirat la timp, urmeaza pentru acesti nativi, o perioada dificila, datorita faptului ca, identitatea propire va trebui reevaluata. Luna mai va va pune fata in fata cu dumneavoastra si depinde de ce decizii veti lua pentru ca evolutia sa fie de bun augur. Evident, un moment important al lunii mai este fenomenul de Luna Noua care va trimite cu gandul la parteneriate, asociativitate, sector sentimental, uniune, contracte in derulare sau castigarea unor procese sunt doar cateva dintre prioritatile pe care le puteti ordona in viata dumneavoastra in ziua de 06 mai!
   Nu ar fi de mirare daca cineva intervia va opreste de pe o cale gresita si vine spre dumneavoastra cu o oferta tentanta. Vineri 06 mai va fi o zi importanta in toate deciziile pe care le veti lua impreuna cu iubitul(a) sau partenerii de afaceri.
   Financiar este o perioada de confuzie, discutii, cheltuieli prea mari pentru acesti nativi. Trebuie sa aveti in vedere ca anumite cheltuieli neprevazute va vor schimba starea de spirit si totodata pot contribui la blocarea unor actiuni sau activitati carora in loc sa le dati constructivitate riscati sa le blocati.
   Sentimental, luna mai nu aduce schimbari majore. Luna Noua in casa relatiei poate aduce o decizie importanta din acest punct de vedere si un nou inceput. Insa nativii Scorpion care sunt intr-o relatie de iubire la inceputurile desfasurarii ei, se pot confrunta cu probleme pe care sa le gestioneze mult mai greu.
   O ameliorare a starii de sanatate va fi resimtita de la inceputul acestei luni si schimbarile vor fi vizibile imediat dupa 20 mai!
   Imbucurator este faptul ca oamenii care actionau din umbra in defavoarea dumneavoastra au disparut si acest gen de manifestari nu vor mai avea un potential ridicat.

Sagetator:
   Luna mai va fi cu siguranta o perioada in care va trebui sa va controlati pe toate planurile. Vor fi provocari la adresa dumneavoastra, persoane care vor dori sa va decredibilizeze imaginea in fata celorlalti. Blocajele de la nivel de proprie personalitate le veti resimti si in interiorul caminului dumneavoastra si o stare de apasare interioara incepe sa se declanseze din aceasta luna, astfel incat pentru acei nativi care au predispozitie catre stari depresive, indicat ar fi sa va programati la un medic de specialitate sau psihologul dumneavoastra. Pentru ca, o serie de nuante perturbatoare vor avea un impact atat de puternic incat va trebui sa va stapaniti pornirile si iesirile! O etapa din viata dumneavoastra dificila pe care va trebui sa o gestionati si sa o luati ca atare ca facnd parte din planul evolutiv!
   Trebuie sa evitati polemicile, discutiile in contradictie cu cei din interiorul caminului si familiei dumeavoastra. Mai mult sa va inarmati cu rabdare la suferinta unui parinte, socru de care va trebui sa aveti grija pentru ca starea de snatate sau latura existentiala actuala nu se sincronizeaza intru cu totul atat de bine. Iar cel mai grav eveniment la care puteti participa in luna mai poate fi trecere in nefiinta a unei persoane apropiate.
   Totusi sunt si elemente de constructivitate care vizeaza planul profesional in care sa va impicati si sa fiti mult mai activi. O decizie importanta care sa aiba continuitate o puteti gestiona vineri 06 mai, cand va avea loc fenomenul numit Luna Noua, care poate aduce oportunitati si evolutie in sectorul programului de pregatire profesionala sau decizii care prin natura lor sa contribuie la un statu mult mai evoluat in societate datorita sectorului profesional.
   Financiar va fi o luna in care speculatiile nu pot prinde contur si riscani blocaje din cauza greselilor proprii!

Capricorn:
   Transformarile profunde vor veni din partea copiilor. Creativitatea, simtul estetic poate fi folosit si exploatat la maximum pe fenomenul de Luna Noua, vineri 06 mai. Se poate intensifica in cazul doamnelor gandul catre procreere sau procreerea in sine sa se manifeste. O luna a transformarilor importante la acest nivel de constientizare.
   Va trebui sa aveti in vedere starea de sanatate unde aspectele in plan astrologic nu stau intru cu totul atat de bine. Nu ar fi de mirare o interventie chirurgicala in aceasta luna pentru o parte dintre acesti nativi sau cronicizarea unor afectiuni mai vechi. Este impetuos necesar sa va gestionati mult mai bine activitatile zilnice pentru a evita suprasolicitarile si tendintele de extenuare.
   Incercarile la care puteti fi supusi vin si contrasteaza cu dorintele dumneavoastra de evolutie astfel incat va trebui sa va menajati si la sanatatea psiho-emotionala, un factor important de luat in calcul cand vine vorba tot de epuizare! Vulnerabilitatea si neatentia va poate costa in celelalte sectoare de activitati.
   In plan profesional veti simti revenirea in aceasta luna si barfele, actiunile mai putin placute din partea colegilor in schimb, se vor intensifica astfel incat va trebui sa aveti in vedere raporturile si relatiile cu acestia din urma. Va urma o perioada de triere in randul amicilor, prietenilor si colegilor dumneavoastra, astfel incat si incercarile din partea acestora vor fi pe masura. Dezamagiri in acest sens pe care va trebui sa le gestionati ca atare si sa va incredeti in oamenii din jurul dumneavoastra atat cat este de trebuinta! Comunicarea nu va fi punctul forte in aceasta luna asa ca va trebui sa cultivati diplomatia la orice sector de activitate sau de actiune. Si mai multa prudenta in investitiile financiare!

Varsator:
   Va trebui sa va menajati in continuare la raporturile si relatiile socio-umane si mai mult sa aveti in vedere aspectele legate de bunurile materiale, finante, investitii si aspecte care au directa legatura cu banii, imprumuturile, speculatiile indiferent de natura acestora, pentru se prea poate ca lucrurile sa nu se sincronizeze cum doriti dumneavoastra! Pierdieri din acest punct de vedere daca nu veti sti sa gestionati momentele fevorabile.
   O planificare a actiunilor si activitatilor in interiorul caminului propriu incepand cu 06 mai cand are loc fenomenul de Luna Noua. Va trebui sa aveti in vedere inceputurile si proiecele care au legatura cu aspecte legate de camin, casa, imbil, familie. O perioada proprice investitiilor din acest punct de vedere! Intuitia va functiona la cote maxime si prin prisma acesteia puteti sa luati cele mai bune decizii.
   Din aceasta luna, veti resimti la serviciu o serie de schimbari pe care va trebui sa le gestionati cu simt de raspundere pentru a nu fi subtilizate de catre celelalte persoane o serie din actiunile importante ce trebuie sa le duceti la bun sfarsit. In raporturile cu superiorii situatiile se vor mai tempera si ceea ce s-a petrecut in ultimele 9 luni ale anului cu siguranta acum vor cunaste o reformulare de opinii, sugestii si aspecte care prin natura lor vor conduce spre decizii!
   Va trebui sa tineti cont ca nu intotdeauna daca veti actiona izolati si de unii singuri rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Asadar, mai multa precautie cand vine vorba de ajutor si suport reciproc, se poate sa fie aspectul stressant al lunii mai. Riscurile de a provoca discutii si de a fi in centru atentiei nu va avea de la sine o latura si incarcatura pozitiva. Medierea si diplomatia vor trebui cultivate pentru a inainta usor si sigur spre calea evolutiei echilibrate.

Pesti:
   Crizele la nivel de proprie personalitate. Etapele existentiale pe care va trebui sa le depasiti, cu siguranta va vor ocupa tot timpul lunii mai. Exceptie face ziua de vineri 06 mai cand fenomenul de Luna Nou in contextul astrologic va motiveaza in arealul comunicarii, documentelor si contractelor, schimburile de experiente si planificarile pentru viitorul apropiat care poate fi fructificat prn parteneriate de scurta durata! O etapa din viata dumneavoastra in care desi sunteti incorsetati de problemele si ingrijorarile din planul profesional, va trebui sa luati in calcul ca a gresi din cand in cand este omeneste! Consumul va fi vizibil in sectorul profesional si in aceasta luna, pe care va trebui sa o priviti cu responsabilitate si intelepciune in toate deciziile importante cand vine vorba despre profesia si investitiile dumneavoastra. O etapa dificila dar nu greu de depasit in care va trebui sa evitati provocarile din partea colegilor si a persoanelor apropiate. O noua etapa in care veti face curatenie in randul prietenilor si oamenilor din jururl dumneavoastra!
   Implicatiile si grijile din planul financiar sunt aspecte pe care va trebui sa le cantariti bine si sa le gestionati ca atare tocmai pentru a evolua fara griji, ganduri sau alte aspecte mai putin placute cand vorbim despre bani si alte surse de finantare. Ei bine si chiar daca evnimentele pot scapa de sub control indeosebi din a doua parte a lunii mai, nu va trebui sa dramatizati pentru ca spre deosebire de ultimele 9 luni ale anului aspectele cunosc imbunatatiri vizibile.
   Va trebui sa aveti in vedre raporturile si relatiile cu autoritatile, superiorii cu persoanele din strainatate si de ce nu? Sa nu va pripiti in deciziile pe care le veti lua in aceste directii pentru ca puteti sa parcurgeti o etapa mai putin placuta din viata dumneavoastra.
   Resursele principale vor veni din sectorul sentimental unde partenerul(a) va vor suprinde intr0un mod placut si vor fi alaturi de voi prin forma de manifestare si modul in care acestia vor incerca sa gestioneze si sa aplaneze situatiile conflictuale cu dumneavoastra insiva in care va veti mai regasi de-a lungul intregii luni mai!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...