"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 15 iulie 2019

ECLIPSA PARTIALA DE LUNA IN CAPRICORN–17 IULIE 2019, ORA 0:38, ORA ROMANIEI

Aceasta eclipsa de Luna in Capricorn ne aduce aminte ca trebuie sa ne predam viata in bratele divinitatii.Este zodia guvernata de Legile Universale. Cere disciplina, organizare.
Lectiile care ne vor atrage atentia sunt cele legate de traditii, cariera (capricorn) si familie, parinti (rac).
Ne este pusa la incercare rabdarea si credinta.
Atentie la modelele karmice invatate de la parinti care le manifestati, ignorarea ideilor celorlalti, detasare de sentimente, luptele pentru putere pline de egoism, frica, frustrari, manipularea celorlalti in eforturile de a castiga recunoastere, reputatie, reeguli, maestri spirituali, faima, scopul spiritual al vietii voastre. Putere unei functii trebuie pusa in slujba oamenilor in mod altruist.Daca aceasta perioada aduce obstacole si limitari in viata, trebuie sa intelegem de fapt ca obiectivele sufletului nostru sunt incorecte, ca am ignorant scopurile noastre reale.Reflectati asupra greseilor din trecut. 

Deoarece Luna este “asistenta” sau “ingrijitorul” planetelor, exista o mare posibilitate ca mama, o femeie, sa fie implicate in toate problemele aduse in calea noastra. Suntem indrumati catre ceea ce ar trebui sa facem in continuare in cariera noastra astfel incat sufletul nostru sa fie multumit. 

Pluto -planeta transformarii, regenerarii ne spune ca este timpul sa folosim aceasta energie pentru cresterea personala si nu pentru a lupta cu ceilalti, sa iertam daca vrem sa fim iertati.  Sa ne folosim cu intelepciune energia, emotiile, relatiile, convingerile, sa fim rabdatori  si sa dam dovada de responsabilitate, maturitate, compasiune. dincolo de orice control al nostru. Actiunea lui Pluto este foarte abrupta si dificila si de aceea, ea cere atentie marita. Ceva adanc si infricosator este adus la suprafata, poate dupa multi ani de suprimare.


Datorita lui Saturn retrograd in Capricorn  vom afla ce putem face si ce nu putem face, obtinem exact ceea ce meritam pentru eforturile noastre din trecut. Cu Saturn, intelegem ca liberul arbitru este praf in ochi si cronometrul cosmic face legea aici pe pamant. Mesajul “ culegem ce am semanat “ al Eclipsei de Luna in Capricorn este dublat de Saturn retrograd in Capricorn datorita aspectului de conjunctie. Rolul lui Saturn in acest moment este un rol de supravegere a tuturor lucrurilor incepute in trecut( Saturn retrograd)  care sunt luminate si trebuiesc rezolvate in acord deplin cu definitiile date de Saturn- responsabilitate, disciplina, tenacitate, cu rabdare.
 Saturn nu ne lasa sa trecem peste lectia neinvatata.

Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra, emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei nascuti in jurul datei de 17 iulie, ianuarie, aprilie, octombrie( Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ).
Sa fim cumpatati si sa nu luam decizii majore  in preajma acestei eclipse, cel mai adesea acest moment poate fi unul inselator, de aceea, cel mai bine este lasam sa treaca aceasta eclipsa si abia dupa aceea sa luam anumite hotarari. Cum  semnul Capricornului guverneaza genunchii, aceasta Eclipsa  ne poate ingenunchea aratandu-ne ca viata trebuie traita cu umilinta, recunostinta, iertare, smerenie, flexibilitate.

Extrase 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...