"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 24 aprilie 2011

Sacra Divinitate a Singuratatii


Metatron, prin James Tyberonn
Actualizat si republicat in urma solicitarilor

Salutari, dragii mei! Sunt Metatron, Lordul Luminii. Noi binecuvantam aceasta adunare si va inconjuram, pe fiecare dintre voi, intr-un vector de Iubire Neconditionata, creat special pentru voi. Un vector al spatiului nonlinear, care s-a deschis exclusiv pentru ca fiecare dintre voi sa citeasca aceste cuvinte, din propriul sau spatiu si la momentul ales.

Faza actuala a timpului linear pe Planeta voastra este o ocazie unica pentru autoanaliza si singuratate benevola. Multi dintre voi, mai ales cei de peste 49 de ani, in cadrul ciclurilor de cate 7 ani, va aflati intr-o stare de singuratate, dupa ce partenerul de viata a parasit aceasta lume, cu relatiile incheiate si contractele matrimoniale terminate. Si, desi aceasta cale este uneori solitara, destul de dificila si neobisnuita pentru multi, acesta este scopul. Asadar, va spunem sa folositi acest timp cu intelepciune si acceptare. Sunteti intr-un punct de cotitura in evolutia voastra.

Exista un mesaj care se repeta in multe dintre textele voastre religioase si care spune: Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui. (Ecleziastul) Exista, cu adevarat, un timp al solitudinii. Solitudinea Divina este o conditie nobila, care ofera posibilitatea unor salturi cuantice in evolutie, atunci cand este inteleasa si recunoscuta pentru scopul ei profund. Vedeti voi, in cele din urma, Sufletul Divin este singur in cautarea omnipotentei sale.

Pe intelesul vostru, sufletul vine singur pe Pamant, iar spiritul paraseste singur aceasta lume. Maestrii Inaltati care vin pe Pamant au cautat, timp de milenii, singuratatea in intruparile lor pe Pamant, inainte de a atinge Starea de Maestru. La fel se intampla acum si cu multi dintre voi. Dragii mei, multi dintre voi, care se simt singuri acum, nutresc credinta ca trebuie sa-si gaseasca un partener. Multi dintre voi va cautati sufletul-pereche, flacara voastra geamana. Cu toate acestea, eu va spun ca, in multe cazuri, sufletele avansate sunt singure fiindca au planuit acest lucru. In realitate, acesta este un angajament special si nobil. Este  timpul Solitudinii Divine pentru cei ce cauta lumina sanctificarii, pentru cei care vor sa atinga Iluminarea, pentru cei care cauta ceea ce se numeste consacrarea pe calea Iluminarii, cei care aleg anumite perioade din vietile lor pentru a fi singuri pentru o vreme. Acest lucru nu inseamna ca veti fi mereu singuri, ci pur si simplu ca, pentru un timp, ati ales sa lucrati asupra sinelui, pentru a realiza iubirea de sine. Sufletele care cauta sa devina Maestrii aleg o viata in singuratate aproximativ o data la trei sau patru incarnari.

Iubirea de Sine este o Cerinta

Iubirea de sine este o necesitate pe care multi, mai ales cei cu o mostenirecrestina, au pierdut-o. Crestinismul, cu invataturile sale despre pacatul originar, v-au invatat ca sunteti imperfecti in natura voastra si ca este nevoie sa fiti iertati. Ati petrecut vieti intregi cerand cu umilinta sa fiti iertati pentru ceea ce sunteti. V-ati pierdut simtul Divinitatii voastre, considerand ca este mai usor sa dati decat sa primiti. Echilibrul a fost pierdut.

Noi va spunem ca acum, cand Pamantul se transforma intr-o Era noua, Cristalina, natura rezonantei energetice si nivelul dimensional al Planetei se extind. Influenta dualitatii/polarita tii se diminueaza pentru aceia dintre voi care ati ales sa evoluati dincolo de dimensiunea a treia. S-ar putea sa va intrebati daca singuratatea sau relatiile cu alti oameni ajuta la evolutia sufletului. Intrebarea este oportuna si deosebit de pertinenta pentru multi dintre voi, in perspectiva Inaltarii. Pe scurt, raspunsul este ca atat relatiile, cat si singuratatea, deci AMANDOUA au scopul lor Divin... si subliniem cuvantul AMANDOUA.

Se castiga foarte mult dintr-o relatie plina de iubire si implicare.

Aceasta este conditia naturala in majoritatea sederilor in planul pamantean.
Insa, dragi Maestri, va spunem ca exista un scop maret si in solitudine.
Este, de fapt, un lucru necesar. In aceasta perioada, nu este o greseala faptul ca foarte multi dintre voi, cand faceti ultimii pasi pe calea Iluminarii, sunteti singuri. Acum se desfasoara preludiul viitoarei Inaltari.
Daca va numarati printre acestia, va spunem ca este posibil ca singuratatea voastra sa fie benefica, asa cum ati planuit-o. Probabil ca este asa cum trebuie sa fie. Chiar daca multi dintre voi simt ca singuratatea este greu de indurat si ca ar trebui sa va gasiti un partener...evaziva flacara geamana. Suflete dragi, in Starea de Maestru Sufletului exista o mare confuzie in jurul conceptului de flacara geamana, de suflet-pereche, in identificarea rolului si naturii parteneriatului optim

Singuratatea si Independenta

Singuratatea este menita sa fie o perioada de sublima onorare a sinelui.
Viata si experienta voastra in acest plan reprezinta propria voastra creatie tapiseria voastra vie, tesuta din credinta voastra individuala. Prin singuratate, sufletul este stimulat catre autointrospectie si i se ofera posibilitatea de a se cufunda profund in adancimile apelor care curg inlauntrul vostru. Sa inoate in oceanul SINELUI si astfel, sa redescopere iubirea interioara, sa descopere, cu adevarat, ce sclipire Dumnezeiasca de diamant sunteti voi.Relatiile reprezinta o metoda de reflectare a afectivitatii din sistemul vostru de credinte, care va da un feedback asupra a ceea ce, simplu spus, merge sau nu merge in viata voastra. Detasarea ii cere individului sa-si analizeze sinele, sa se familiarizeze din nou cu orizontul launtric, ceea ce confera si necesita suveranitate. Suveranitatea este predominanta Maiestriei.
O relatie intre doi oameni suverani, independenti, confera un echilibru mai stabil, mai multa creativitate si longevitate, decat in cazul unei perechi formate din doi oameni co-dependenti unul de celalalt. Intelegeti?

In cele din urma, fiecare suflet trebuie sa-si defineasca SINELE pentru a obtine Starea de Maestru. Maiestria de Sine este alcatuita din perioade de detasare programata. Este acea perioada in care se cristalizeaza caracterul
ireprosabil. Si va spunem, dragii nostri, ca aceasta cristalizare prin impecabilitate reprezinta o faza necesara a Starii de Maestru. Este o calibrare pentru conexiunea cu universul multidimensional. Omul patrunde singur in vid, in marele mister al cautarii viziunii sale privind taria sufleteasca si independenta, fara un umar pe care sa se sprijine. Iar in cadrul procesului, el descopera sublima sa plenitudine si desavarsirea de sine.

Nu denaturati intelesul celor spuse de noi; relatiile de cuplu sunt cat se poate de valide, in aspectul natural al sufletului-pereche. In concluzie, omul merge pe calea Starii de Maestru, intr-o detasare suverana.
Fiinta umana atinge Iluminarea, atunci cand isi transcende sinele fizic.
Fiecare dintre voi trebuie sa se straduiasca sa cucereasca, in final, ceea ce noi numim impecabilitate. Impecabilitatea este cristalizarea sau claritatea perfecta a sufletului, care necesita virtutea Starii de Maestru.
Acest lucru implica eliberarea de dependente, eliberarea de tot ceea ce nu-i serveste divinitatii voastre. Este o repornire si o reprogramare a tot ceea ce sunteti voi.
V-am spus ca limbajul, materialul din care este construita dimensiunea mai inalta, este geometria sacra.Atunci cand omul se defineste prin impecabilitate, el devine cristalin, si, de aceea, mult mai aproape de Constiinta Divina, de lumina geometrica a coerentei planurilor mai inalte.
Acest lucru este posibil, doar cand veti decide cine sunteti, care sunt credintele voastre, iar apoi veti trai in aceasta realitate, recunoscandu- va propriile adevaruri si traind pe deplin in armonie cu ele.

Intrebare adresata lui Metatron: Vrei sa spui ca relatiile de iubire, cum este casatoria, nu reprezinta uniunea suprema?

Metatron: Amintiti-va ca, in taramul cel mai inalt, voi sunteti in Unimea sacra, fiecare dintre voi fiind o parte din Divinitate. Adica, in termenii experientei dualitatii, raspunsul la intrebarea voastra este DA! Dragi Maestri, in realitatea cea mai inalta, sunteti constiinte pluraliste
unificate.
In experienta dualitatii lineare, relatiile au intotdeauna un sfarst. Vrem sa spunem ca relatiile de iubire sunt un instrument sacru, plin de bucurie in dobandirea Starii de Maestru, dar ca ele se incheie in calatoria fiecarui
suflet; este cea din urma premisa a evolutiei catre suveranitate. Sinele suveran este un sine care isi este suficient si nu are nicio necesitate care depinde de altcineva. O astfel de dependenta conceptuala poate fi un
inhibitor al Starii de Maestru. In realitate, prin suveranitate va uniti cu cealalta jumatate a voastra. Cealalta parte a sufletului vostru, de care v-ati separat traind experienta dualitatii. Fiecare dintre voi aveti o componenta masculina si o componenta feminina, iar cealalta jumatate fuzioneaza din nou cu Sinele Divin Integral, inainte de a se inalta intr-un taram mai inalt. Multi dintre voi considera ca sufletul-pereche si flacara geamana sunt unul si acelasi lucru. Doar sintaxa sugereaza o analogie.
Adevaratul inteles este diferit. Flacara geamana este cealalta jumatate a aceluiasi suflet, scindat de dualitate, iar cele doua jumatati sunt doar arareori unite in lumea fizica. In acceptiunea noastra, sufletul-pereche este un alt suflet, cu care am incheiat un contract pentru a evolua impreuna in cadrul dualitatii fizice, ca un mijloc de dezvoltare si explorare a iubirii impreuna cu un alt suflet. Doua suflete care merg impreuna catre indeplinirea unui scop comun.

Paradoxul care apare in relatiile lineare in ceea ce priveste conceptul de suflet-pereche (nu de flacara geamana) este ca o relatie intre doua finite independente, suverane, creeaza multa bucurie, echilibru, o conexiune mai stransa cu Divinitatea, o mai mare oportunitate de evolutie, in comparative cu relatiile bazate pe co-dependenta. Vedeti voi, in aceste vremuri, in acest Acum, multi dintre voi va contopiti, de fapt, cu flacara voastra geamana eterica (non-fizica) si va modelati deplinatatea voastra Divina, intr-o unica forma fizica, in scopul de a patrunde in taramul cristalin in
integralitatea voastra. In majoritatea cazurilor, aceasta reconectare a sufletului se realizeaza in solitudine sau in cadrul unor relatii suverane,care nu creeaza dependenta. De aceea, va spunem sa imbratisati aceasta perioada de SOLITUDINE SUVERANA, pe care voi ati ales-o si care este semnul intentiei sufletului vostru de a accesa Starea de Maestru Cristalina
Mer-Ka-Na.

Divinul Feminin

Si mai spunem ca multe dintre voi, care traiti in aceasta viata si sunteti femei, ati ales sa jucati un rol deosebit in echilibrarea Planetei. Oare nu este adevarat faptul ca Planeta a fost dezechilibrata de preponderenta energiilor patriarhale, timp de milenii? Iata de ce, se pare ca vasta majoritate a persoanelor atrase de Noua Energie este reprezentata de femei, pentru a ancora Divinul Feminin. In actuala voastra paradigma, femeile au fost conditionate si etichetate ca fiind sexul slab. Nimic mai departe de adevar!

Multe dintre femeile care sunt singure acum sunt conditionate sa simta ca trebuie sa-si gaseasca un partener. Va spunem din nou, imbratisati- va solitudinea/ singuratatea. Voi ati ales-o, iar noi va onoram pentru pasul pe care ati ales sa-l faceti. Pentru Planeta, idealul nu este sa fiti femei sau barbati, ci echilibrul perfect al AMANDURORA. Dar, in prezent, inca persista un dezechilibru de rezonanta patriarhala. Va onoram pe voi, cele care sunteti femei, din punct de vedere biologic; puterea voastra progreseaza cu adevarat, in crearea unui echilibru datator de viata.

In realitate, sufletul este androgin, atotcuprinzator si autosuficient.
Acest lucru nu inseamna ca iubirea nu este frecventa de baza a sufletului; intr-adevar, iubirea este cea mai inalta vibratie. Este rezonanta creata de Sufletul care accede in Cosmos si care este reflectata inapoi, sub forma unei armonii colective de iubire cristalina. Traiti vremuri in care aceia dintre voi care au jucat roluri de suflete-pereche se vor individualiza si, in termenii vostri, se vor separa cu bucurie. Sufletul care evolueaza pentru a atinge omnipotenta va deveni cu desavarsire autosuficient si, facand acestlucru, va radia o impresionanta iubire neconditionata pentru TOTI. Asa
trebuie sa fie si asa si este. Aceasta este calea Inaltarii.

Acceptarea Singuratatii

Divizarea finala a sufletului nu are loc prin separare, ci inlauntrul SINELUI Divin, in armonie universala cu Tot ceea ce exista. Intelegeti?
Aceasta este activarea Sinelui, in rezonanta Divina a Campului Cuantic Cristalin. Separarea trebuie sa se produca in mod osmotic, inainte de unificarea colectiva si trebuie sa aiba loc, pentru a permite fuziunea finala cu TOT CEEA CE ESTE, cu cei ce SUNTETI voi cu adevarat. Este starea de EU SUNT CEL CE SUNT.
Ceea ce vrem sa mentionam aici este faptul ca, daca sunteti Singuri acum, trebuie sa recunoasteti scopul acestei Singuratati. Daca sunteti prinsi intr-o relatie, atunci trebuie sa o rafinati in frumusete, sa o transformati intr-o iubire lipsita de dependenta. Veti descoperi cu adevarat ca iubirea se amplifica, iar relatia devine si mai frumoasa, in lipsa dependentei; sau veti descoperi ca relatiile bazate pe co-dependenta sunt dezechilibrate si vor fi sortite pieirii. Omenirea se va vedea intregita prin suveranitate, nemaifiind proprietatea partenerului sau jumatatea mai buna a unei alte persoane. Fiecare isi va aduce in relatie SINELE sau integral, intregit in desavarsirea sa, intr-un flux puternic al energiei, intr-un mod care nu se intampla prea des astazi. Acestea sunt aspecte agreate in avans si care
permit libertatea alegerii si a schimbarii, chiar daca schimbarea inseamna incheierea relatiei respective.

In starea de suveranitate, oamenii impartasesc ceea ce au ei mai bun, fara compromisul idealizarii. Fiecare va recunoaste Divinitatea din celalalt si isi va pastra integritatea SINELUI. Ambii parteneri isi vor tine propriile lor promisiuni - promisiuni si alegeri ale unei noi paradigme - dar vor fi si noi posibilitati si oportunitati de adaptare, precum si abilitatea de a revedea termenii relationarii. Acest lucru va permite o recunoastere mai profunda a SINELUI. Toate acestea vor fi menite sa previna blocajul energetic si sa limiteze casatoriile disfunctionale si complicatiile divorturilor. In aceste conditii, unele relatii vor dura toata viata, iar altele se vor sfarsi. Dar arhetipul suveranitatii ii va sustine pe cei doi parteneri, pe baza acordului reciproc, privind conditiile fiecaruia din ei.
Deoarece o astfel de independenta aduce bucurie, niciunul din parteneri nu il va domina pe celalalt si nu ii va impune celuilalt credintele si vointa sa. Astazi, omenirea, in ansamblul ei, nu isi recunoaste si nu isi intelege sinele - sinele Divin. Din pacate, sinele este dirijat de personalitatea egotica a maselor. Este adevarat faptul ca un coeficient mai mare de Lumina a patruns acum in constiinta omenirii, mai mult decat oricand, insa numai 10% din populatia de peste 8 miliarde s-a trezit. Acesta este un numar suficient de mare pentru a aduce Iluminarea, dar mai sunt inca multe de facut.

Religia in noua paradigma

In noua paradigma, religia trebuie individualizata, ea trebuie sa recunoasca natura SINELUI, natura SUFLETULUI DIVIN. Niciuna dintre religiile lumii nu
le recunoaste, cu adevarat. Niciuna nu raspunde la intrebarile privind originile Cosmice, Extraterestre, ale fiintei umane. Iar in noua paradigma, religiile trebuie sa ajunga la aceasta intelegere. Niciuna dintre religiile voastre principale nu poate explica, cu precizie si in mod complet, adevarata istorie a aparitiei omului pe Pamant. Drept urmare, astazi nu exista nicio religie adevarata pe Planeta. Majoritatea religiilor sunt cumparate si vandute dupa sabloane prestabilite. Fiecare dintre ele pretinde ca ar cunoaste calea catre Dumnezeu, ca v-ar putea conduce pe aceasta cale - dar, in realitate, nu fac acest lucru. Fiecare are propria sa dogma, fiecare are ierarhii si dorinta de a controla.

Oamenii Il cauta pe Dumnezeu, mai mult decat in orice alte vremuri ale Planetei, iar aceasta cautare in sine poarta potentialul de a aduce Lumina.
Putini oameni religiosi sunt adevarati invatatori (sunt, poate, bine instruiti, dar nu sunt invatatori). Altii sunt sarlatani, chiar din randul miscarilor spirituale actuale. Putini dintre cei care pretind ca fac channeling, comunicand cu Maestri Inaltati sau cu Fiinte Angelice, fac acest lucru cu adevarat.

Discernamantul

Atunci cand integritatea nu este mentinuta, legatura cu adevaratul spirit este deconectata; de fapt, toate fiintele umane sunt supuse alternantei dintre integritate si lipsa de integritate. Adevarata cale catre Inaltare este capacitatea fiecarui suflet de a se ridica la inaltimea sinelui sau superior. Priviti inlauntrul vostru si descoperiti Divinitatea din inima voastra. Nu urmandu-l orbeste pe vreun guru, evanghelist, channeler sau lider spiritual, veti avea aceasta revelatie, ci prin intermediul SINELUI.
Dragii mei, acceptati doar ceea ce puteti discerne singuri ca rezoneaza cu adevarul si nu va cedati puterea altora. Fiecare dintre voi are deschisa o cale de comunicare cu sinele sau superior. Studiati, priviti, ascultati, discerneti, revedeti si acceptati doar ceea ce rezoneaza cu voi.

Dragi Maestri, calea catre Divinitate trece prin suveranitatea sacra a SINELUI, iar in procesul Inaltarii, calea catre SINELE superior trece prin autodefinire; cautati acel aspect al lui Dumnezeu care se afla in fiecare
dintre voi, cu dorinta mareata de a o regasi in fiecare suflet. Studiati, cautati si lucrati! Nu prea sunt sperante pentru cei lenesi. Va aflati aici pentru a face lumina in necunoscut! Fiti niste razboinici ai Luminii, in mijlocul dualitatii, fiindca adevarata batalie este pentru cucerirea
maiestriei de sine. Calea nu este usoara. Dar in Maiestria de Sine se afla o energie splendida, care asigura tot ceea ce va trebuie pentru a merge inainte; deasupra fiecaruia dintre voi se afla un nivel superior, la care sa accedeti. Constiinta se extinde intotdeauna.

Nu sunteti niciodata singuri

Dragii mei oameni, noi simtim cu adevarat disperarea pe care o traiti uneori si vrem sa stiti ca noi va onoram si ca nu sunteti niciodata singuri.
Spiritul va inconjoara, iar noi suntem in mod special disponibili, pentru ca voi sa gasiti alinare si confort pe calea voastra catre Divinitate. Si va asiguram ca voi ati ales sa fiti exact acolo unde sunteti si ca exista un motiv maret, o aspiratie nobila si un scop in celibatul vostru secular. Are sens faptul ca singuratatea, cu gustul ei dulce-amarui si goliciunea ei, va constrange sa cautati in bogatul ocean al intelepciunii, care se afla la indemana voastra, redescoperind marea alinare, in propria voastra Divinitate.

De aceea, va indemnam cu blandete, sa intelegeti ca, pentru multe Suflete de Maestri, acesta este motivul pentru care sunt in afara unei relatii, in acest timp de profunde schimbari pentru Planeta voastra. Asadar, nu sunteti singuri fiindca ati esuat intr-o anumita relatie sau pentru ca sunteti incapabili sa va gasiti un partener. Voi va aflati cu adevarat intr-o nobila solitudine/singuratate, fiindca ati ales sa evoluati, sa va concentrate asupra sufletului launtric. Fiecare suflet intra in viata in solitudine si va pleca spre taramuri mai inalte, tot in solitudine. Insa aceasta singuratate este o deschidere catre natura autentica a constiintei pluraliste, prin care va reconectati cu partea voastra mai mare, cu acea parte care nu cunoaste singuratatea. Singuratate exista doar in dualitate.
Inimi dragi, folositi cu intelepciune aceste vremuri si acceptati-va singuratatea, fiindca voi ati ales calea Starii de Maestru. Stim ca nu e usor, dar durerea acuta pe care o simtiti uneori va motiveaza pentru reflectia interioara. Va aflati pe culmea unui maret salt cuantic.

Incheiere

Descoperiti care va este calea. Descoperiti-va pe voi insiva. Iubiti-va pe voi insiva, iubiti-i pe ceilalti, iubiti Divinitatea launtrica din voi si din toti ceilalti! Descoperiti aspectele multidimensionale ale Sufletului vostru autentic. Aceasta este nobletea solitudinii. Iar de-a lungul drumului cand va este greu si va simtiti singuri, trebuie sa stiti ca aceasta este provocarea dualitatii, fiindca, in plan spiritual, sunteti intregi si nu duceti lipsa de nimic. In taramurile inalte, dragi Maestri, sunteti in natura sacra a integralitatii voastre, intr-un extaz al plenitudinii si abundentei.

Eu sunt Metatron, Lordul Luminii, si impartasesc cu voi aceste ADEVARURI!
Sunteti foarte iubiti.... ...Si s-a infaptuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...