"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 13 noiembrie 2011

La ce...NE ASTEPTAM?

Pai, de data asta, cred ca tocmai de aici va trebui sa incepem, sanu ne mai asteptam! A te astepta la ceva, logic presupune ca ai intentia de a deveni efect a ceva. De asta data consider ca avem oportunitatea de a deveni constienti cauze. Oricum tot CAUZA am fost, doar ca inconstienti, punand efectul perceput pe post de cauza si invartindu-ne apoi in propria noastra creatie haotica.
De asta data va fi util sa avem un nivel de ATENTIE care sa nu mai faca posibila hipnoza si noi chiar sa devenim constienti ca nimeni nu ne poate crea experienta, ci DOAR NOI INSINE.
Aceasta experienta va arata doar asa cum noi o cream si nu mai e cazul sa credem ca depindem de perceptiile despre ceva existent in afara noastra.
In primul rand STIM ca perceptiile sunt absolut subiective, ele nu au o obiectivitate decat aparenta,  DACA noi dormim. 
Daca devenim atenti, ne-am tot jucat spunand ca ceva nu ne convine -in general ceea ce e cuprins in termenul Sistem- dar in fiece zi intreaga noastra energie o bagam exact in mentinerea lui si a pretinselor lui "valori". Pai asta nu seamana a coerenta de procesare. Acolo unde bagi energia vietii tale, aia mentii in manifestare. Devino pe deplin constient de asta. Descopera IN TINE ce te bucura si fi creativ.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...