"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 10 noiembrie 2011

Meditatie - REVOLUTIA IN CONSTIINTA, numita 11.11

Aceasta zi eu o vad/traiesc ca pe o uriasa sarbatoare
pregatita cu multa temeinicie de cateva zeci de ani, de pionierii CONSTIINTEI CONSTIENTE. Ba am putea spune ca este o incununare a muncii tuturor maestrilor, care au condus atat direct cat si subtil (R)evolutia constiintei umane catre acest punct minunat.
In acest ACUM ii regasim la fel de bine si pe Buddha si pe Iisus, si pe Osho sau Krisnamurti, nici unul nu lipseste. Cu atat mai mult cei contemporani, toti uniti in jurul ADEVARULUI numit:
EU SUNT.
Pentru ca, de fapt acesta este punctul de constiinta reprezentat de 11.11.11.
El este re-cunoasterea faptului ca EU SUNT creatorul vietii, as spune mele, doar ca e numai primul pas. Creand constient "viata mea", cocreez constient viata NOASTRA...Deci e mai corect/cuprinzator, CREATORUL VIETII.
Deci in aceasta zi celebram/sarbatorim TREZIREA noastra deplina asupra REALEI RESPONSABILITATI de a fi creatorii-artisti ai vietii noastre, renuntand definitiv la amagirile hipnotice conform carora altii ar fi responsabili de/in vietile noastre.
Acest mod de perceptie a corespuns unui nivel al experientei umane, de acum incheiat prin trecerea la un alt nivel de maturizare, caruia ii corespunde o alta paradigma. Nu poti fi contemporan cu ultimele descoperiri sau teorii fizice si/sau filozofice, care au inteles ca nu exista "obiectiv" ci doar perceptie subiectiva, ca experimentatorul genereaza experienta din care el e PARTE ACTIVA, si sa tot dai vina inafara ta...Acest joc stupid ia acum sfarsit, deoarece a generat multa confuzie, tradusa prin multa limitare si durere perceptuala.
Deci data de 11 o consideram ca pe o oportunitate de a medita profund, in sincronicitate planetara, asupra a ceea ce dorim sa aducem cu totii in manifestare, prin BUCURIA CREATOARE  a inimilor care NOI SUNTEM.
Stim deja ca vom experimenta DOAR ceea ce noi invocam/vedem, deci vom avea grija deosebita sa uitam complet ceea ce nu ne mai dorim, ca experienta, in vietile noastre. Universul nu recunoaste variantele cu "nu", in vizualizari, stim asta deja.
EU SUNT pace, armonie, bucurie, recunostiinta pentru oportunitatea de a ma juca frumos ca si Creator cu drepturi si responsabilitati asumate constient. Acesta e mesajul SIMPLU in jurul caruia noi toti ne vom strange. Pentru detalii subordonate vom avea tot timpul.
Este foarte util sa "vedeti" toate inimile incarnate acum, traind aceasta stare de BUCURIE A CONSTIENTEI CONSTIINTEI. Sa va alaturati, indiferent ce "faceti" in acea zi, acestei unice batai de inima planetare: EU SUNT PACE, ARMONIE, BUCURIE, RECUNOSTIINTA.
Si, daca puteti, alaturati-va si in meditatii, pe aceasta stare. Oricum veti participa la o sincronicitate, deoarece toate fiintele constiente vor medita mult in aceasta zi. Toti pe aceleasi valori. Oricand o puteti face, va fi contributia voastra energetica la aducerea in experinta a acestor valori universale.
Daca veti cauta, este absolut plin netul de invitatii, in toate limbile pamantului, cu aceasta oportunitate la a ne alatura. La Harman (si in alte orase) se va medita aproape permanent in zilele de 10, 11 si 12 si va asigur ca asa va fi oriunde exista un grup coerent. Deci alaturati-va! Sunteti asteptati cu iubire, toti si fiecare. EU SUNT-ul care TU ESTI conteaza enorm, este o insumare a infoenergiilor noastre CREATOARE constiente. VOM TRAI exact ceea ce NOI VOM CREA !
NAMASTE!
Daca cineva doreste sa mediteze pe o muzica creata special pentru acest eveniment, o poate face de pe linkul urmator: 
mp3 pt meditatie


Alte articole despre aceasta sarbatoare gasiti aici:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...