"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 10 decembrie 2011

IUBIREA universala

Despre INALTARE

De cateva zile eu asist la inaltarea in dimensiuni vibratorii superioare a unor fiinte apropiate mie. Aceasta in paralel cu observarea acestui proces, in ansamblul lui. 
Referindu-se la inaltarea "corpului fizic", deci a intregii populatii de celule, desigur este un poroces si nu o alegere, ALEGEREA precedand in constiinta procesul. Ajutand si observand modul in care are loc, chiar ma pregateam sa-l pun in cuvinte, asa incat sa va ajute sa va faceti o idee despre ceea ce veti avea de trecut fiecare -la momentul vostru-, banuiesc in urmatorul interval, foarte apropiat.
Ieri insa, mi-a intrat in posta de la editura "FOR YOU", o descriere destul de corecta, facuta de Lauren C. Gorgo, sub titlul "Aparitia iubirii universale".

Desi stiu ca multi sunteti abonati si probabil l-ati primit, unii 

nu sunt si ca atare il voi lipi aici.
Inainte de a o face, vreau sa specific ca este emis din frecventa celei de a sasea dimensiuni, conform algoritmului cu care eu lucrez si ca corespunde unui "grad de adevar" de 100%. Si mai ales explica corect ceea ce eu am asistat.



Aparitia IUBIRII universale

de Lauren C. Gorgo, 
postat pe 3 decembrie 2011 (ii multumim Anei Nicolai)


„Pe masura ce prototipul noului om activeaza total si intrupeaza fizic frecventele IUBIRII universale, Mama Pamant primeste energiile scalare nutritive, necesare pentru alinarea durerilor travaliului ei … si la fel primeste fiecare dintre voi.”
– Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Dupa 11:11

Au trecut trei saptamani de la 11:11, cand, din nou, lumea noastra launtrica a fost intoarsa pe dos, iar lumea noastra exterioara s-a intors cu susu-n jos. Dupa un portal major, e nevoie intotdeauna de o buna bucata de timp ca sa ne aranjam perucile la loc, insa se desfasoara atat de multe lucruri în cosmos, în timpul acestei tranzitii foarte concentrate si sacre intr-o noua lume/era – sau intr-un nou an – incat este de la dificil pana la imposibil, sa incercam sa intelegem asta sau sa descoperim ce rezultat se produce chiar acum.

Un lucru este cert … inca ne zbenguim în golul de dupa 11:11 (si care în curand va fi aspirat în 12:12)… indurand perioada obisnuita de excavare – ce urmeaza oricarui eveniment cosmic major – si integrandfilonul principal al tuturor portalurilor prin care tocmai am trecut. Si chiar daca, in prezent, dobandim acces la un taram cu totul nou al (inimii) inteligentei si intram în contact cu un nivel oarecum nou de constienta, cu certitudine ca acum nu e momentul sa intelegem toate astea (complimente de la Mercur retrograd). Inca suntem atat de inceti in ceata transmutarii, incat efectiv nu putem vedea pasul facut in fata … iar cu toate fragmentele obuzului 3D lent, care inca mai zboara prin aer, nici macar nu e recomandat sa ne extenuam.

Merita mentionat si faptul ca ne aflam in mijlocul unui portal puternic de eclipse (pe 25 noiembrie a fost o eclipsa partiala de Soare, iar o eclipsa totala de Luna va avea loc la Luna Plina, pe 10 decembrie)… si fireste ca, imediat dupa apropiata eclipsa de Luna, este poarta stelara 12:12, ce va fi curand dupa aceea urmata de sostitiu. Sa adaugam cateva eruptii solare si EMC (ejectii de masa coronala. N.tr.), predispuse sa ne cinsteasca în aceasta luna – asa cum au facut-o, fara niciun regret, chiar în jurul sarbatorii Recunostintei – si avem un cocktail cat se poate de cosmic, din care sa sorbim la petrecerile noastre de sarbatori.

Asadar, da, chiar daca durerile nu sunt tot la fel de intense cu cele de pana acum, iar noi putem pluti pe valuri cu mai multa incredere, inca mai gafaim prin travaliul renasterii si avem nevoie sa ne abandonam total, în timpul contractiilor ce mai raman din 2011.

„De la solstitiu pana la Luna Noua, aveti oportunitatea de a dobandi o perspectiva cu totul noua, care duce la schimbare, la progrese si la libertate adevarate.”
                                                – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor


Din cate aud, partea cea mai grea aproape s-a incheiat si, chiar daca suntem cu totii intr-un punct in care simtim ca literalmente nu mai putem merge mai departe inca un minut … de cate ori am spus asta, in ultimii 7 ani? … ne mai raman inca cateva eforturi de facut. Insa ne putem concentra si putem extrage forta din primele semne de viata care incep sa apara, pe masura ce ferestrele IUBIRII universale se deschid larg, pline de provizii proaspete, de particule adamantine fortifiante, ce dau navala in viata si in corpul nostru, plutind pe valurile schimbarii.

Aceasta este prima oara cand noi (o mare parte a omenirii) renastem în acest fel … total constienti … iar acest moment de (re)nastere esteintoarcerea la constiinta punctului zero, o resetare si o recalibrare totale, în care energiile feminine si masculine sunt perfect echilibrate, ca sa ne dea posibilitatea sa ne inaltam fizic, dincolo de constiinta polaritatii (karmica) … si, în foarte multe privinte, lucrurile inca sunt dezgustatoare, insa miracolul este ca suntem sprijiniti sa parcurgem aceasta tranzitie, in efectiv orice modalitate posibila. Nu e nicio cale de retragere, acum.

În ultimele cateva saptamani, am fost cu totii maturati spre mare, de un contra-curent cosmic de transformare – provocator, dar purificator.Suntem departe de „starea de normalitate” si, în loc sa curgem cu curentul universal, am fost deconectati de viata si topaim prin jur, incontrolabil, în navigarea agitata a necunoscutului. Sa fii aruncat de ici-colo poate fi ceva tulburator, daca permitem, insa cei care raman centrati cu calm, în credinta locului în care ne conduce inima, vor observa ca, desi am fost dusi in adancul marii, de aceasta data, din nou, nu ne aflam singuri aici.

În timp ce valurile oceanului ne inalta, pentru un timp, campul de vizibilitate spre noi inaltimi, incepem sa vedem nu doar orizontul unei noi lumi, la care fiecare dintre noi a visat ca sa vina, dar observam si ca, de jur imprejurul nostru, în aceleasi ape purificatoare, plutesc membrii familiei noastre rezonante de suflet, ce ni se alatura în descoperirea si crearea unui nou Pamant.

Odata ce ne recunoastem intre noi, tot ce avem de facut este sa intindem o mana, ca sa ne recapatam taria sufleteasca, vioiciunea si puterea de grup, astfel incat sa putem inota impreuna, spre tarmul vietilor noastre noi-noute.

O senzatie de implinire umple aerul si suntem realimentati pentru kilometrii ramasi …

Spirite inrudite

Apare o noua ordine, iar sufletele din linia intai a acestor schimbari incep sa se reuneasca, ca sa creeze rezonante de grup, ce vor influenta Pamantul si omenirea, într-un mod nobil.”
                                                        – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Este adevarat ca nu foarte multe lucruri despre urmatorii nostri pasi sunt clare, insa exista un element din aceasta recenta poarta stelara, care deja a inceput sa se cristalizeze de cealalta parte, in pregatire pentru 2012 … reconectarea cu familiile noastre de suflet, cu fratii si surorile noastre de Acasa.

Poate ca sesizati dezvoltarea acestor grupuri de suflet, ce apar din senin în jurul nostru, fie ca parteneri romantici/spirituali/inruditi … legaturi de afaceri/motivate de un scop, care tocmai se formeaza si care se vor consolida în anul urmator … noi oportunitati de a lucra cu altii care au interese comune/gandesc la fel … piesele finale (oameni) care sa implineasca contributia voastra colectiva, adusa omenirii etc.

In unele cazuri, aceste legaturi se formeaza prin internet sau ar putea (în final) exista în lumea voastra fizica … oricum ar fi, reunirea acestor grupuri de suflet este un pas necesar în producerea numeroaselor materializari ale dorintelor noastre din inima, pentru Noul Pamant. In mod oficial, incepem sa ne reunim in rezonanta inimii, ca pazitori ai Noului Pamant din faza a II-a a inaltarii … pe care cei din lumea nevazuta o numesc „faza de fizicalizare”.

Ca orice altceva, aceasta reunire va fi în mod probabil un proces ce se va desfasura continuu în 2012, asa ca, daca nu simtiti inca aceste legaturi, aveti o gramada de „timp” … indiferent ce inseamna acum timpul. Surorile spun ca va avea loc o inflorire de noi relatii si deschideri, ce se vor extinde dincolo de ceea ce este cunoscut în prezent, precum si o intarire a relatiilor de suflet, existente. Daca inteleg corect acest lucru, faza de fizicalizare si faza de intrupare sunt evenimente simultane … perioada totala de timp alocata pentru ca inaltarea noastra sa fie realizata în plan fizic… un proces ce a inceput deja si care include materializari fizice si aplicarile viselor noastre cele mai extraordinare si dorintelor noastre cele mai profunde … dorinte ce se nasc din atingerea potentialului nostru cel mai inalt, in IUBIRE.

Cu alte cuvinte, pentru cei capabili sa intrupeze frecventele IUBIRII universale, 2012 va avea de-a face cu stapanirea lumii fizice, a materiei fizice … inclusiv a biologiei noastre. Vom invata tot felul de lucruri noi, inclusiv cum sa co-cream cu fortele universului, prin intermediul portalului inimii noastre (nobile) magnetice.(mult mai multe despre acest lucru vor veni în anul viitor)


*NOTA: Simt ca este important sa specific aici ca, în mod contrar celor crezute de unii, inaltarea biologica nu este un eveniment ce are loc o data … ea este o serie continua de valuri de purificare din energia Sursei, ce stimuleaza o succesiune de activari genetice si progrese, care conduc la intruparea IUBIRII Divine … o frecventa la care cei din linia intai se acordeaza, cu care se aliniaza si pe care o integreaza de foarte multi ani. Da, incepem  sa ne intrupam divinitatea si invatam cum sa ne valorificam/dirijam energia fizica, asemenea maestrilor, desigur … retineti insa ca fiecare celula din corpul nostru si ADN-ul din acele celule se schimba în moduri radicale, ca sa se adapteze noului nostru nivel de programare … ceea ce este doar un mod mai dezvoltat de a spune ca timpul si spatiul sunt necesare pentru transfigurarea in lumea fizica. Pur si simplu, fizica.

Fizica taramului fizic 3D guverneaza lumea formei si este, de departe, cea mai densa, cea mai putin maleabila si, prin urmare, cea mai lenta si ultima care sa se schimbe. Din nefericire, acest proces treptat este ceea ce inseamna sa „ne luam corpul cu noi”,  în inaltarea noastra în 5D. Este de la sine inteles ca moartea ar putea fi ruta mai rapida, dar nu este ruta la care ne-am inscris. Noi suntem în trenul personal catre cer … care opreste în multe statii.

Stiu ca spun deseori asta, insa este multa neintelegere cu privire la ceea ce se produce la nivel fizic în corpul nostru – si ce ne-am astepta. Acest proces de evolutie, pe care il numim Inaltare, este un proces FOARTE biologic, motiv pentru care, în aceste buletine de stiri, canalizez mereu atentia spre corpul nostru fizic. Pleiadienii adauga caaceste intelegeri gresite sunt perpetuate de cei care considera ca Inaltarea este doar o cautare spirituala … ceea ce nu doar ca este inexact, insa abia atinge suprafata a ceea ce este de fapt necesar, ca sa ne transformam trupul in fiinte Christice.

Faptul ca ne simtim bolnavi nu inseamna ca ne-am ratat inaltarea, inseamna ca ne transformam – aducand la suprafata reziduuri emotionale si celulare, reducand densitatea – si devenim mai rafinati. Din nou, un  p r o c e s.  Totul conduce undeva … destinatia esteIUBIREA intrupata … insa nu ne trezim pur si simplu astfel, intr-o buna zi, de partea cealalta a unui portal stelar … intram cu grijaaaaaa in el. Portile stelare sunt continui si consecutive, dintr-un motiv: fiecare ne face receptivi fata de „potentialul” de a face pasul urmator, mai profund, în IUBIRE. Cum ar putea fi altfel? 

*******************************************************************************************

„Va asteapta o perioada de restructurare globala, care va necesita oarecare rabdare, insa pe masura ce fiecare dintre voi intra pe pozitie, ca pazitori ai Noului Pamant, aceste schimbari se vor accelera si vor prinde avant în jurul planetei. Din acest motiv, acum este vital ca aceia care sunt chemati la misiuni planetare de slujire, sa se prezinte si sa spuna DA acelor oportunitati ce apar, caci ele vor deschid usile pentru a va reuni cu familiile voastre rezonante de suflet. Familia voastra de suflet este cea care poarta cu sine rezonanta de grup a unei noi omeniri, iar acum e momentul sa va uniti fortele, sa va co-creati viziunile indelung mentinute, despre cer si Pamant.”
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Stralucirea IUBIRII

„ In ceea ce priveste IUBIREA, exista o noua intelegere ce va permeaza sfera, iar aceasta noua intelegere este fundatia pentru ca intrega viata de pe Noul Pamant sa creasca, sa infloreasca.
                                            – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

 Pe masura ce intrupam stralucirea deplina a IUBIRII, în realitate ne adaptam la transformarile biologice necesare pentru stapanirea Inaltarii. Surorile mi-au impartasit ca una dintre transformarile cele mai influente, care schimba viata, initiata prin portalul 11:11, este aceea cacelulele noastre, care ne alcatuiesc corpul uman, incep sa preia rezonanta de 528 Hz … una dintre cele sase frecvente fundamentale ale creatiei, cea a IUBIRII universale si a miracolelor.

Stralucirea poate fi simtita în corp ca o stare de fericire bazata pe senzatie … mult asemanatoare undelor de iubire-extaz ce onduleaza prin celule, punand in libertate endorfine, pentru a crea senzatia intensa de a fi viu … în care totul în jurul nostru, inclusiv aerul pe care il respiram, este incarcat de IUBIRE. Aceasta energie a IUBIRII este o inteligenta subtila, insa vitala, ce permeaza totul, pana în punctul în care simti efectiv ca lumea e mai buna si pare sa fie mai colorata. Acest lucru ar putea parea fantezist si, sincer vorbind, chiar mi se pare o versiune foarte temperata a euforiei drogului … numit „Drogul Iubirii” … dar fara efectele secundare de panica/paranoia, ce pot insoti folosirea oricarei substantei psihoactive artificiale si puternice.

Acum inteleg acest sentiment ca fiind procesul de „transferare”, la care s-a referit Consiliul Suprem Pleiadian (CSP) în mesajul anterior … pe care ei il definesc ca fiind transferul inteligentei Sursei (frecventa IUBIRII) in celulele noastre … un sentiment care este, in esenta, generat din centrul inimii (superioare). Potrivit CSP, aceasta este senzatia sentimentului care transforma de fapt corpul, în lumina.

„Corpul vostru biologic va prelua aceasta rezonanta în valuri ce vor permea fiecare celula din corpul vostru. Asta se intelege prin termenul de extaz. Acest proces duce la o eliberare de densitate a intregului corp.”
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Inca nu suntem capabili sa mentinem sau sa sustinem tot timpul aceasta freceventa, insa unii sunt pe aproape. In momentul de fata, este dificil sa te acordezi la aceste senzatii subtile, intrucat trecem printr-o restructurare celulara foarte profunda – insa, în general, cei din lumea nevazuta spun ca durata de timp necesara fiecaruia dintre noi, ca sa ne acomodam cu noua noastra biologie si sa mentinem vibratia de 528 Hz a IUBIRII, în corpul nostru, variaza pentru fiecare individ si este conditionata de numeroase elemente, incluzand calea sufletului, coordonarea in timp a incarnarii, purificarea genetica/karmica, deteriorarea celulara si misiunile planetare de slujire. Cu alte cuvinte, procesul este perfect pentru fiecare dintre noi.

Surorile mai vor sa imi explice ca acest coeficient de iubire, cei 528 Hz care isi instaleaza resedinta în corpul nostru fizic, este de asemenea foarte prezent în spatiile în care locuim, în caminele, în comunitatile noastre si în relatiile noastre cu altii. Aceasta rezonanta este o forta palpabila de energie, pe care ceilalti o simt, o vad si o apreciaza acum, ca pe un sentiment de acasa.

„Incepeti sa fiti vazuti in toata gloria voastra, caci stralucirea iubirii divine emana din esenta inimii voastre.”
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Aceasta stralucire a iubirii si calea inimii superioare ce ne vor indruma calea – pentru noi si omenire – se manifesta si in maniera în care putem, dintr-odata, sa ne exprimam ca purtatori ai adevarului, prin aceea ca devine aproape cu neputinta sa ne reducem intensitatea luminii, sa ne ascundem cunoasterea launtrica sau orice lucru care subliniaza lipsa de autenticitate ori care le ofera altora, o lumina calauzitoare.

Adevarul apare acum intr-un mod atat de viguros, incat poate parea a fi neindurator – insa asta se intampla doar acolo unde este necesar acest lucru …. iar uneori chiar este. Nu am fost niciodata o fiinta care sa vorbeasca pe ocolite, astfel ca, pentru mine personal, acest nou nivel de rostire a adevarului a fost intr-adevar greu de cultivat. Am observat, cu ajutorul multor incercari esuate, ca ne putem exercita maiestria spirituala si folosi arta compasiunii, facand tot ce putem ca sa infrumusetam sau sa indulcim adevarul si sa il rostim cu iubire … adevarul este insa ca unele adevaruri – pur si simplu, nu sunt placute, frumoase sau fermecatoare … chiar si atunci cand sunt rostite cu iubire. Nu conteaza, oricum este momentul sa spunem adevarul. Vestile bune sunt ca, în trecut, se poate sa fi tras obloanele în fata reactiei veninoase la a tine oglinda sus pentru altii, insa intr-un fel, nu mai este atat de inspaimantator. Pe langa asta, tainuirea adevarului incepe sa fie resimtita mult mai rau decat ar putea fi vreodata resimtita orice privire rautacioasa.  

La acestea, noi va spunem ca acum este timpul sa va rostiti cu fermitate adevarul, sa curgeti cu intelepciunea voastra cultivata si sa ii lasati pe altii sa aiba acces la ea, ca sa vada licarul de speranta pentru o noua cale.”
                                            – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Cei din prima linie a noii omeniri sunt pe punctul de a iesi în public, ca sa le furnizeze o cale preferata celor ce sunt gata si dispusi sa adopte stralucirea IUBIRII. Nu in sensul ca va trebui sa convocam acele suflete, sa ne transmitem cunoasterea sau sa convingem pe cineva de adevarul nostru, ci ca vom avea darul de acasa, al implinirii, al scopului, al bucuriei, al pasiunii creatoare, al IUBIRII, pentru a le impartasi cu toti cei care sunt pregatiti sa le primeasca.

„Din perspectiva noastra, multe schimbari vor fi pregatite la urmatoarea Luna Noua, astfel ca veti fi intr-o pozitie de mai mare claritate si pregatire pentru extrem de asteptatul an 2012″
                                                    – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Ne vedem la urmatorul portal!


Referindu-ma la aceste text, mi-am permis sa subliniez in fundal toate aspectele pe care le stiu ca fiind pe deplin adevarate, din propria experienta sau cunoastere

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...