"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 13 decembrie 2011

Push (2009)

Push este un film stiintifico-fantastic care se centreaza in jurul unui grup de tineri americani exapatriati. Ei au ajuns in aceasta situatie pentru ca au puteri telekinetice si clarvazatoare. Nick Gant este fiul unui om care a suferit experimente genetice pentru a deveni asasinul perfect pentru guvernul american. Dupa ce tatal sau a fost ucis, Nick jura ca nimic nu-l va opri pana nu se va razbuna pe agentia care l-a creat pe tatal lui. Ascuns in lumea interlopa din Hong Kong, Nick alcatuieste un grup de persoane cu astfel de abilitati pentru a infrange DIVIZIA, o agentie care de zeci de ani de zile a experimentat cu droguri pe psihicul uman.
Nick se aliaza cu Cassie Holmes, o fata de 13 ani care poate vedea viitorul, pentru a depista o fata disparuta si o valiza furata care ar putea ajuta la distrugerea Diviziei. Combinandu-si abilitatile, ei scapa de asasini, dar afla ca Dizvia a fost ocupata intre timp cu elaborarea unui nou ser care ar imbunatati avantajul lor in acest razboi.


Filmul poate fi descarcat de aici: http://www.megaupload.com/?d=423KWE9S
Subtitrarea o puteti descarca de aici: Srt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...