"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 27 decembrie 2011

Daca esti acolo unde iti doresti sa fii, de ce te intereseaza aceasta alta optiune?

In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ...

...ca fricile tale te-au oprit pana acum, dar nu mai trebuie sa o faca si acum.
Care e cel mai rau lucru care s-ar putea intampla? Si daca asta s-ar intampla, ce-ar fi atunci? Si daca asta s-ar intampla, ce-ar fi apoi?

Acum ... daca cedezi in fata fricilor tale, unde te va duce asta? Exact acolo unde esti acum? Si daca esti acolo unde iti doresti sa fii, de ce te intereseaza aceasta alta optiune?


---------------------------------------------------------------------------------

in aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ...

...ca Viata rareori e atat de dificila pe cat crezi tu ca este si foarte greu atat de complicata pe cat sunt oamenii capabili sa o faca.

Cata rabdare ai tu cu Viata? Esti dispus sa depasesti obtacolele minore de-a lungul zilei? Sau tot ceea ce nu are loc conform dorintelor tale te deranjeaza - daca nu chiar te frustreaza?
Ia in considerare posibilitatea ca aceste mici obstacole din viata sa nu fie obstacole de fapt, ci piloni hotaratori pentru viata ta. Uita-te bine sa vezi ce iti pot oferi ele pentru dezvoltarea ta si le vei vedea de fapt drept niste comori. 


---------------------------------------------------------------------------------in aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ...

...este in regula sa fii intr-un moment de lupta. Lupta este un indicator al cresterii.
Chiar si cele mai evoluate fiinte se gasesc, din cand in cand, in momente de lupta. De fapt, lupta este un semm sigur al  expansiunii lor; este indicatorul lor de progres real si semnificativ.
Cel care nu se lupta deloc este cel care nu creste. Asadar, daca acum te lupti, ia acest lucru ca pe un semn minunat - si celebreaza-ti lupta. 

Cu dragoste, prietenul tau,
Neale Donald Walsch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...