"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 27 mai 2012

CONSILIUL CELOR 12 – NOI TIMPURI, NOI PRIORITĂȚI

(14 april 2012; channeler: Selacia)
.
.
.
.
.
.
.
În evoluția fiecărei planete, vine o vreme când ființele trebuie să-și găsească un nou mod de a trăi. Trăiți acum, în aceste vremuri, când se produc schimbări. Cum vă veți folosi energia pentru a ajuta la crearea unei noi lumi? Puneți-vă această întrebare în fiecare zi!
Gândiți-vă pe ce să vă concentrați atenția și activitatea! Amintiți-vă că oricând puteți alege altceva, fără a vi se impune ceva anume! Pe măsură ce liniștea vieții se instalează, nu vă veți mai permite să vă retrageți sau să reveniți la vechiul stil de viață, la vechile obiceiuri. Când vă decideți să luați hotărâri, amintiți-vă că voi sunteți co-creatorii ființei voastre și a lumii! În ADN-ul vostru există codificate toate programările necesare evoluției voastre, gata să poată fi activate.
Viața capătă un sens nou, pe măsură ce vă treziți și vă asumați rolul vostru de co-creatori divini. Priorităţile voastre trebuie să includă o viziune mai largă a realităților, pentru a permite o mai rapidă evoluţie spirituală! Prin aceasta înțelegem că trebuie să faceți acele schimbari care să vă asigure noi și diferite răspunsuri la sarcinile obișnuite, abandonând vechile soluții izvorâte din rutină și conformism.
Rămâneți centrați pe inimă în tot ceea ce intenționați să faceți! Calea inimii este drumul drept către sufletul vostru!

CE E NOU ACUM

În primul rând, pe măsură ce vă treziți, începeți să înțelegeți mai corect și mai detaliat care este rolul vostru de inovatori în creație, și aceasta va naște emulația de care are nevoie societatea și ființa umană. Activitățile zilnice vor deveni preocupări izvorâte din dorința și disponibilitatea voastră de a le aborda, ele nemaifiind o povară sau o sarcină impusă de către alții. Veți începe să înțelegeți mai corect și mai complet cerințele și nevoile corpului vostru. Apoi, veți acționa cu mai multă compasiune și implicare la nevoile celorlalți. Mintea voastră va deveni mai ageră iar memoria nu se va mai opri la granița dintre vieți; vă veți reaminti motivul pentru care ați ales să fiți în această viață pe Pământ.
În al doilea rând, veți începe să aveți cunoașterea și comportamentul maestrului șlefuit prin multe vieți în care ați îndeplinit roluri diferite. Veți aprecia mult mai mult darurile vieții de zi cu zi. Spiritul vostru de observație va crește și veți reține semnificația gesturilor și întâmplărilor cărora altă dată nu le acordați importanță: vă veți extazia la minunea care este o floare, la dragostea dintre mamă și copilul său, la strălucirea razelor dimineții, la binecuvântarea stropilor de ploaie sau la perfecțiunea unui fulg de nea!
În al treilea rând, veți stabili o relație mult mai intimă cu vocea voastră interioară, crescandu-va gradul de încredere. Această atitudine vă va ajuta să vă folosiți mai bine și mai complet energiile și resursele! Pe măsură ce vă veți asculta vocea interioară, veți deveni mai înțelepți, mai ponderați și mai eficienți.
Veți „greși” din ce în ce mai puțin și veți acționa mai corect la stimulii exteriori.
Abilitățile și însușirile voastre se vor pune mai bine în valoare, în folosul vostru și al colectivității în care trăiți.
Nu vă veți mai risipi energiile în acțiuni inutile!
Întregul vostru comportament nu va mai suferi accidente nefericite care să vă lezeze integritatea, propriile interese, sau interesele altora. Toate aceste comportamente, atitudini și acțiuni vă vor asigura o viață prosperă și plină de satisfacții.

PRIORITATI SCHIMBATE

Priorităţile voastre vor suferi modificări în sensul că rolul principal în stabilirea lor va reveni inimii, nu minții. Toate acțiunile, toate manifestările vor trece prin filtrul inimii! Atitudinile egoiste, care să lezeze interesele celorlalți, vor dispărea!
Veți deveni capabili ca singuri să vă cunoașteți nivelul la care ați ajuns cu propria voastră evoluție, și veți fi conștienți asupra a ceea ce ar urma să faceți, pentru a vă continua ascensiunea spirituală.
În strădania voastră de a vă continua drumul prin care să vă descoperiți și sa va înțelegeți natura divină, vă puteți baza pe ajutorul nostru!
Vă înconjurăm cu dragostea şi binecuvântările noastre!
 
Suntem Consiliului celor 12!

SURSA: www.Selacia.com-http://terapie-prin-iubire.ro/
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...