"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 22 august 2012

Consultanta astrologica





"Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste intregul Univers, cu energiile si fortele sale ascunse"-Pe frontonul templului din Delphi

1) PROFIL ASTROLOGIC

Conţine :
• Tema astrologică natală
• Ecuaţia astrologică a persoanei
• Lectia de viaţă (pe scurt, dar foarte clar)
• Planetele retrograde (interpretări minime)
• Recomandări pentru rezolvarea lecţiei de viaţă cu sfaturi referitoare la corpul fizic, corpul energetic, corpul astral şi Eu

Preţ: 50 Lei 

2) HOROSCOP NATAL-KARMIC (complet)

Conţine: 
Capitolul intelectual se referă la potenţialul intelectual, incluzând memoria, imaginaţia, intuiţia şi alte înzestrări native, aflate la nivel mental, precum şi modul în care acestea pot fi puse în valoare şi perfecţionate. Este bazat pe studierea poziţiei în Case şi Zodii a planetei Mercur şi a octavei superioare Uranus. 
Capitolul erotic indică potenţialul, tendinţele şi manifestările sentimentale, afective, erotice, care ţin de latura intimă a existenţei. Este bazat pe analiza în case şi semne a planetei Venus . Aici se pot evidenţia cauzele pentru multe din blocajele, traumele şi depresiile pe care le înregistrează psihicul uman. Tot aici se analizează şi poziţia Lilith-ului în raport de casă şi semn şi în aspect cu celelalte planete, el indicând cauze karmice care afectează exprimarea sexualităţii în prezent. 
Capitolul fizic se ocupă de evidenţierea stării de energie şi vitalitate pe care o recepţionăm la nivelul corpului fizic, fiind bazat pe analiza poziţiei planetei Marte, a Soarelui şi a Lunii. 
Capitolul socio-profesional include analiza planetelor Saturn, Jupiter şi oferă informaţii asupra carierei şi profesiei recomandate în funcţie de calităţile native ale persoanei. 
Capitolul karmic cuprinde detalierea aspectelor legate de planetele retrograde, interpretate prin natura semnelor şi caselor în care se află, şi aspecte legate de Nodurile Lunare, în raport cu semne şi case. 
Capitolul final, concluziile, indică o sinteză a elementelor majore reieşite din ansamblul horoscopului. Aici se fac recomandări privind brăţara din metalul corespunzător Ascendentului, precum şi culoarea hainelor care ne pot ajuta să ne echilibrăm energetic, fizic, şi să ne îmbunătăţim activitatea mentală.
Preţ: 120 Lei
Pentru comanda va rog sa scrieti la adresa de mail nagymelinda3@yahoo.com, Numele şi prenumele, Data naşterii (zi-lună-an), Ora naşterii (ora 0-23 şi minute 0-59, de exemplu: 17.55), Localitatea naşterii (şi judeţul, regiunea ţara, după caz).
Detalii platii le ve-ti primi pe mail.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...