"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 11 noiembrie 2012

Invitatie sa MEDITAM IMPREUNA

MEDITATII...

Ca unul care, de foarte multi ani, are PRACTICA meditatiilor zilnice, si nici azi nu se simte tentat sa spuna "eu sunt intr-o stare meditativa permanent, deci nu mai meditez", convins ca starea meditativa fireasca se adapa mereu din practica, ca si multi alti parametrii ai Fiintei, fac azi aceasta postare.
Aici, la Timisoara, noi meditam de mai multe ori pe zi acum, meditatii foarte puternice si in frecvente foarte inalte. Desigur multi ni se alatura in meditatiile de acum "clasice", de la ora 21, dar este posibil ca unii sa aiba dorinta de a ni se alatura si in altele. Ca atare Silviu a avut initiativa de a crea un grup pe facebook destinat sincronizarii amatorilor, aflat pe linkul:
facebook
Postarea aceasta o fac din doua motive, unul fiind popularizarea grupului si un al doilea faptul ca azi incarc niste arhive de muzica inalt vibratorie, iar linkurile de download le pun pe acest grup. Desigur in zece zile ele expira si eu nu ma mai ocup de urcarea lor iarasi. Tot prin intermediul facilitatilor facebook sper sa pot face publice orele, aleatoare, cand aici au loc meditatii.
Acestea fiind zise, doresc bun venit tuturor amatorilor de meditatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...