"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 21 noiembrie 2012

Noua Metafizica - BASHAR (carte)Anuntam cu mare entuziasm lansarea unei noi carti, care ne ajuta in procesul de crestere, pe toate planurile vietii noastre. Totul merge impreuna, tot ce simtim este imbinat intr-o viziune holistica. Noi credem ca este nevoie de astfel de informatii clare, printre miile de informatii care pot mai mult sa ne incurce. Cartea se numeste Noua Metafizica si este scrisa de BASHAR, partea de metafizica fiind de fapt foarte practica, un melanj intre  spiritualitate/psihologie si ceea ce este palpabil.
 
Nu este genul de carti in care este foarte multa informatie, care de fapt nu aduce nici o schimbare, informatia nescufundandu-se in straturile profunde ale mintii. Cartea este scrisa scurt si la obiect, intr-o maniera onesta si directa, avand un limbaj diferit de ceea ce ne-am astepta de la o carte de genul acesta. Noi suntem fiinte MENITE sa traiasca in nelimitare, in lumina si iubire. Tot ce vedem in jur, toata manipularea si distrugerea din partea celor negativi (fie ca sunt numiti Illuminati, Cabala, Masoni, Guvernul Secret, etc) exista fiindca ne aflam intr-o adolescenta spirituala din care vom iesi. Astfel de carti ne imping inainte, vorbindu-ne despre natura noastra care este POZITIVA. Noi suntem fiinte pozitive ce si-au uitat mostenirea, dar a venit momentul trezirii.


Aceasta carte te ajuta si la nivel practic, sa ai relatii mai bune, sa traiesti in abundenta, sa fii o persoana iubitoare, deschisa, nelimitata, etc. Ea este scrisa din perspectiva ca metafizica devine fizica, lucru ce poate fi inteles si aici cred ca este cheia inspre a obtine ce dorim. Ceea ce lipseste nu sunt neaparat bunurile materiale, ci un anumit fel de dorinta, un impuls de a avea exact viata ce ti-o doresti. Asadar, acest tip de informatii actioneaza exact la mecanismul motivational, ajutandu-ne sa iesim din cusca 3D.

Capitolele din carte si cateva fragmente din ea:

Capitolul 1: Religia………………………………………………...pag. 5
Capitolul 2: Ştiinţa………………………………………………..pag. 19
Capitolul 3: Creativitatea………………………………………..pag. 31
Capitolul 4: Concepte Metafizice………………………………pag. 45
Capitolul 5: Reîncarnarea: Trecut, Prezent şi Viitor.......pag. 57
Capitolul 6: Conştiinţa Extraterestră…………………………pag.  72
Capitolul 7: Şablonul Metafizicii………………………………pag.  89
Glosar……………………………………………………………...pag.  100 - 120
  
"Fiţi conştienţi de faptul că toate ideile pe care voi le numiţi religie, care urmăresc să considere că oamenii au nevoie să fie conduşi, că ei valorează mai puţin decât ideea de divinitate, că ei pot fi judecaţi prin prisma ideii de divinitate, toate sunt separări în interiorul lui Tot Ceea Ce Este. Aceste idei pe care voi le numiţi religie, au legătură cu cedarea puterii unor indivizi, care fie prin sentimentul neajutorării, frică, judecată sau preamărire de sine, ar dori ca voi să le susţineţi sentimentul de a avea putere, în timp ce ei au sentimente inconştiente de lipsă a puterii. Ideile sunt perpetuate, deoarece aceşti indivizi au convingerea că sunt lipsiţi de valoare şi nu sunt o parte integrantă din Dumnezeu, separaţi de divinitatea care este dreptul lor, care este dreptul fiecăruia, de a ştii cine este cu adevărat el sau ea." Cap 1 - Religia

Analiza cu privire la religie "din pacate" inca este exacta, ea inca incurajand sentimentul de neputinta din oameni.


" Permiteţi-mi să vă spun că ştiinţa voastră s-a mândrit cu atitudinea pe care voi o numiţi scepticism. Înţelegeţi că deşi acest scepticism este o cerinţă din partea personalităţii, în momentul când creează ideea de cercetare, pentru a-şi permite să fie sigură că nu va descoperi ceea ce voi numiţi informaţie eronată, de multe ori acel scepticism crează o focalizare atât de restransă, încât el nu mai este scepticism ci pur şi simplu prejudecată. Şi încă o dată, acea prejudecată va anula abilitatea cercetătorilor de a percepe orice se află dincolo de ideile pe care le-au creat, cele care definesc parametrii a ceea ce este acceptabil, conform definiţiei voastre privind ştiinţa. De multe ori, acestea pot merge până la partea emoţională a unei fiinţe. " Cap 2 - Stiinta


Asadar cercetatorii si noi cu totii, dorim sa ne limitam perceptia pentru a vedea exact ceea ce vrem sa vedem.

" Înţelegeţi că acea cultură American-Indiană a trăit în mod conştient, atât în realitatea fizică cât şi în cea nonfizică, pe când cultura voastră Vestică, a presupus că doar lumea fizică este reală; restul fiind pur şi simplu capricii sau imaginaţie, fără a le i se acorda prea multă atenţie sau având o posibilitate de a avea un efect asupra vieţilor voastre. Acest lucru a generat şi încă generează, dihotomia dintre cele două culturi. " Cap 4. Concepte MetafiziceIn Noua Metafizica Bashar face o analiza pe mai multe planuri, aratand polaritatea creata in civilizatia noastra.
 


" Libertatea de alegere a personalităţii fizice, intră în joc atunci când recunoaşteţi că deşi veţi experimenta evenimentele, pe care suprasufletul vostru alege să le trăiască în realitatea fizică, cum veţi experimenta aceste lucruri va fi în puterea liberului arbitru al personalităţii fizice. Cu alte cuvinte, dacă suprasufletul consideră că pentru a creşte, voi trebuie să umblaţi printr-un hol, atunci voi veţi umbla prin acel hol. Cum veţi umbla prin acel hol, cât timp aveţi nevoie pentru a-l parcurge, fie că mergeţi pe pereţi, pe podea, pe tavan, zburaţi, plutiţi, mergeţi de-a buşilea, în mod pozitiv sau negativ, totul depinde de libertatea de alegere a personalităţii fizice; dar cu toate acestea, voi veţi umbla prin acel hol. " Cap 5. Reincarnarea: Trecut, Prezent si Viitor

Personalitatea fizica se afla pe fundul marii, sinele superior (suprasufletul), oferindu-ne ghidare de care putem asculta. 

Dr. Chandley: Au existat mai multe informaţii privind evacuarea planetei Pământ de către nave extraterestre, în timpul celor mai grele momente, din perioada epocii transformării prin care trecem. În această perioadă, a fost spus că cei care supravieţuiesc pentru a accesa vasta cunoaştere, care există la diferitele nivele, vor ajuta la reconstrucţia planetei.

Asociaţia: Acum, înţelegeţi că multe dintre aceste predicţii sunt uneori create pornind de la ideea că voi nu recunoaşteţi nivelul, la care participaţi de asemenea în a crea această idee. Nimeni nu are de gând să vă salveze, deoarece voi nu aveţi nevoie de salvare. Voi sunteţi Dumnezeu; Tot Ceea Ce Este. Cap 6: Constiinta Extraterestra


Bashar si Asociatia lamurind o chestiune privind evacuarea planetei Pamant, noi nu avem nevoie de salvatori fie ca ei sunt ET sau oameni din guverne. Dispunem de tot ce avem nevoie pentru a trai in abundenta si deschidere fata de Tot Ceea Ce Este.

 
Si un scurt mesaj de incheiere din partea autorilor cartii:


Vă mulţumim pentru darul vostru, pentru iubirea voastră necondiţionată în creaţia voastră aşa cum sunteţi voi, pentru permisivitatea voastră şi dorinţa de a interacţiona, pentru dorinţa voastră de a crea. Vă iubim adânc din fiecare parte a fiinţei noastre. Noi vom comunica încă o dată cu voi, deşi printr-o altă faţetă a fiinţei noastre. Cap 7 - Sablonul Metafizicii

Cartea Noua Metafizica este disponibila atat in format fizic cat si in format electronic. Pentru formatul fizic, pretul este de 25 de lei plus taxe postale, pentru formatul electronic pretul este de 10 lei. Pentru comenzi, trimiteti va rog un mail la nagymelinda3@yahoo.com, cu numele vostru, adresa fizica, cate exemplare doriti si codul postal, specificand blogul atingereaiubirii. Pentru formatul electronic, trimiteti un mail tot la acea adresa si va vom spune contul in care se trimit banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...