"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 28 decembrie 2012

Dimensiunea a 5-a este o Creatie

Dimensiunea a 5-a nu este un loc anume, este o Creatie.
Inelia Benz  ( ii multumim Irinei Ulieru pentru traducere)

Noi ne cream propria realitate. Aceasta este o invatatura veche de mii de ani, tinuta bine in secret in societatea occidentala, in tot acest timp. Este de asemenea cea mai importanta informatie pe care “fostele puteri” incearca s-o tina departe de masele adormite.
Motivul pentru care aceasta informatie este tinuta secreta este ca, atunci cand o persoana e adormita (adica netrezita spiritual), ea poate fi condusa spre a crea realitatea altcuiva, prin utilizarea fricii, a persuasiunii si a iluziilor confectionate ale realitatii care se vand atat de bine, incat e greu sa crezi ca nu sunt reale.
Dar cand ne gandim la Dimensiunea a 5-a sau la oricare alta dimensiune mai inalta, deseori uitam ca sunt valabile aceleasi lucruri.
In dimensiunile mai subtile, substanta de baza exista sub forma unei reprezentari fizice mai subtile, dar ceea ce se intampla acolo, ce experimentam si chiar si patrunderea in acea realitate mai putin densa, este propria noastra creatie. Pentru a intra intr-o dimensiune mai subtila si mai maleabila, avem nevoie de constienta si de capacitatea care sa ne permita sa fim si sa cream acea realitate mai putin densa. Reusim sa facem asta, prin a deveni mai putin “densi“, noi insine (fara gluma).
Datorita faptului ca Dimensiunea a 5-a (sau a 4-a, sau a 12-a si toate cele de dintre ele) este mai putin solida, cei care o includ in mediul lor sunt mai constienti de propria lor natura si de natura realitatii lor. “Putem sa facem” mult mai bine decat in soliditatea 3D.
In dimensiunile mai subtile, pentru a “folosi” puterea altei persoane, avem nevoie de acceptul ei constient. Motivul este ca, in acele dimensiuni, exista foarte putin inconstient. Iar cel care exista, nu este utilizat de catre ceilalti, cu usurinta.
  
Noi cream Dimensiunea a 5-a.
Intr-adevar, toata realitatea fizica este multidimensionala si o iluzie, dar o cream pentru a avea experienta unei individualitati distincte. Toate dimensiunile exista in acelasi “loc”, ce este infinit. Dar, in acelasi timp, alegem sa fim constienti doar de un foarte mic spectru al acestei atotcuprinzatoare “realitati”. Acest spectru foarte mic determina ceea ce traim ca fiind “real”.
Diferenta dintre dimensiunile 3, 4 si 5 tine de puterea personala, de finetea materiei solide si de capacitatea de a face.
De aceea, ceea ce traim in dimensiunile mai subtile este exact ceea ce alegem sa traim acolo. Aceste dimensiuni nu “exista”, pana in momentul in care le cream si ne deplasam constienta in acel spatiu.
Nu exista dimensiuni in Unime, pentru ca nu exista conceptul de individualitate, fie ea  “celalalt, “alta persoana” sau “mediu”.
Din punctul de vedere al Unimii, diferenta intre dimensiunile a 3-a si a 5-a este infinit de mica si insignifianta. Dar, din punctul nostru de vedere si al constientei noastre, nu pot exista doua experiente mai diferite ale existentei fizice.
Si cel mai important lucru este ca acestea nu sunt dimensiuni in care ne mutam, ci pe care le cream in mod activ, clipa de clipa, prin ridicarea vibratiei personale, prin ridicarea vibratiei planetei si prin deplina constienta a intentiei si energiei noastre, in procesul relationarii noastre cu ceilalti si cu noi insine. Este vorba despre un proces personal de creatie.

Cum ajungem in acel punct al creatiei constiente? Prin ridicarea vibratiei personale, prin ridicarea vibratiei mediului inconjurator, noi intruchipam noua Paradigma. Cum facem asta? Gasim instrumentele cu care rezonam. Exista mii de instrumente. Daca ceea ce eu spun rezoneaza cu voi, vedeti ce puteti folosi din siteul Ascension101.com, sectiunea Instrumente (http://ascension101.com/store/product/4-ascension101-ecourse.html). Acolo gasiti instrumente pentru voi, pentru planeta, pentru omenire si pentru intreaga matrice. Continutul website-ului nostru, care este disponibil gratis, a fost accesat de peste 1.600.000 de persoane, care au accesat acele pagini de 3.362.410 ori. Aceste persoane invata adesea sa utilizeze instrumentele, dupa care ii invata pe altii sa le utilizeze.

Comunicarea directa este calea numarul unu, prin care aceste persoane au gasit website-ul Ascension101. Persoanele impartasesc ceea ce functioneaza pentru ele.
De asemenea, daca sunteti interesati de evolutia voastra personala, Cursul Ascension101 a fost prezentat special pentru a crea un spatiu al schimbului de energie din care nu aveti de castigat doar voi, in expansiunea propriei constiente si ascensiuni, ci si personalul si website-ul Ascension101.com, care primesc astfel sprijin pentru ca milioane de alte persoane sa poata accesa informatia, sa poata primi inspiratia si cunostintele disponibile pe acest site. Cursul ne permite sa accesam timpul, instrumentele si abilitatile, pentru a crea continutul gratis pe care il vedeti aici, in fiecare saptamana si care inspira atatea persoane. Site-ul va exista pana in jurul anului 2017, moment in care
el nu va mai fi necesar (daca ne facem treaba bine), deoarece vom fi atins o masa critica de persoane inspirate, transformand intreaga omenire, in fiinte ce detin aceste instrumente si capacitati, fara necesitatea de a face un curs, de a folosi un instrument, de a asculta un interviu sau de a citi un articol, fie pe Ascension101, fie in alta parte.

Ce ne ramane de facut, dupa ce ridicam vibratia noastra personala, a planetei si cream dimensiunea a 5-a?

Ei bine, aceasta depinde de voi. Rolul meu nu este cel de creator, ci este acela de a va inspira pentru a fi puternici, pentru a va redobandi autoritatea, devenind creatorul propriei voastre realitati personale; eu va arat ca aveti la dispozitie instrumentele, capacitatea si abilitatile, astfel incat nimeni sa nu va mai poata lua vreodata puterea, fara consimtamantul vostru constient. Este rolul vostru de a crea noua Paradigma, Dimensiunea a 5-a, sau orice alta denumire ati putea cunoaste pentru aceasta experienta in realitatea fizica subtila. Cand incepeti? Eu declar ca incep, ACUM!

TU esti creatorul. Incepe sa creezi aceasta noua realitate, chiar acum. Ea nu reprezinta un loc in care sa ajungi, ea este ceva ce TU creezi astazi, prin ridicarea propriei vibratii si prin decizia a ceea ce vrei sa creezi.

Numele meu este Inelia Benz si sunt aici pentru a ridica nivelul vibrational al planetei. Tu pentru ce esti aici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...