"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 27 decembrie 2012

Fiti buni unii cu ceilalti

Arhanghelul Uriel, prin Jennifer Hoffman 17 Decembrie, 2012
Fiti buni unii cu ceilalti
Fiti buni unii cu ceilalti, aratati compasiune cu fiecare ocazie, traiti acceptandu-va pe voi si pe ceilalti. Traiti in plenitudinea puterii si perfectiunii voastre, in fiecare clipa. Atunci cand folositi blandetea in relatiile cu ceilalti, le daruiti aceceptare, iubire si compasiunie. Bunatatea inseamna mai mult decat sa fii dragut cu ceilalti, ea este o stare de prezenta spirituala, in care te lasi condus de natura ta spirituala, adresandu-te sinelui divin al celorlalti, pornind din spatiul divinitatii tale, devenind o lumina care straluceste pentru ei. Fiind buni cu ceilalti, indiferent de ceea ce va fac sau v-au facut vreodata, veti putea sa va pastrati puterea si sa alegeti cum veti interactiona cu toti cei din jurul vostru.
Bunatatea se bazeaza pe parteneriatul dintre omenescul si divinul din voi, parteneriat ce reprezinta exprimarea suprema a luminii voastre. Prin intermediul ei, va exprimati maiestria si vedeti potentialul nelimitat al fiecarei situatii. Nu puteti fi furiosi, daca alegeti blandetea, nu puteti avea resentimente, nu puteti fi raniti sau dezamagiti. Bunatatea nu este o stare in care ii faceti sau ii lasati pe ceilalti sa profite de pe urma voastra, este o deschidere care ii invita pe ceilalti sa fie partasi la Lumina voastra, asa cum alegeti voi sa o exprimati. Atunci cand alegeti sa fiti buni, rezistati nevoii de a judeca si va dezvoltati, in schimb, capacitatea de a ierta. Incepeti fiecare conversatie in spiritul iertarii, astfel incat, orice fel de negativitate ati putea simti din partea altcuiva, sa nu se ataseze vreunei rani sau dureri trecute din voi. A fi bun nu inseamna sa faci lucruri pentru ceilalti, inseamna sa fii atent la nivelul cresterii lor spirituale si sa intelegi cum le poate acesta afecta capacitatea de a interactiona cu tine.
Daca va apropiati de toata lumea, cu blandete, voi stabiliti vibratia energetica a respectivei interactiuni si atunci sunteti cel care conduce si nu cel care urmeaza. Bunatatea voastra nu are nevoie de acceptarea celuilalt – si, cateodata, nici nu o veti avea – dar, prin bunatate, nu va veti judeca pe sine pentru lipsa lor de apreciere. Bunatatea le permite bucuriei, iubirii si pacii sa domine in fiecare relatie. Vedeti-va bunatatea ca pe un dar pe care il puneti in fata celorlalti si acordati-le apoi timpul necesar sa raspunda dupa cum pot. Lasati bunatatea sa va fie adevar, astfel incat sa nu fiti distrasi de ranile, durereile sau problemele celorlalti. Bunatatea va permite sa va deconectati cu compasiune, atunci cand acest lucru devine necesar si sa eliberati complet orice energii karmice, pentru a-i permite astfel vindecarii voastre sa se incheie.
Darul vostru de bunatate deschide poarta catre noi cai de interactiune, lipsite de conflicte si frica. Atunci cand alegeti bunatatea, ca vibratie energetica pe care sa o impartasiti cu ceilalti, va vindecati pe voi insiva si le oferiti si celorlalti darul vindecarii. Voi creati, in acelasi timp, aceasta vibratie in lumea care va inconjoara si pentru planeta, deoarece vointa fiecaruia dintre voi de a fi bun cu ceilalti si cu toata lumea este amplificata si se materializeaza in intreaga lume. Imaginati-va cum ar fi lumea, daca toti ar fi buni unii cu ceilalti. Asta, deoarece a fi buni unii cu ceilalti, este ceva ce puteti crea pentru voi insiva si pentru intreaga lume. Pastrati acest spatiu al bunatatii si intelegeti ca fiecare act de bunatate este important pentru procesul de vindecare prin care trec acum planeta si omenirea. A invata sa fiti buni unii cu ceilalti reprezinta o parte importanta a acestui proces fiind, in acelasi timp, un dar pe care vi-l faceti atat voua, cat si celorlalti, in fiecare zi. 

Editura For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...