"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 29 ianuarie 2014

ȚINEȚI-VĂ BINE ÎN ȘA, ÎN PERIOADA CARE URMEAZĂ!

Mesaj de la Consiliul Celor Șapte(21 ian. 2014: channeler: Ron Head)
Traducere Const. Mihăilescu

Să continuăm... .

Ron Head
Dragilor, dacă ați putea vedea ce se întâmplă cu foarte mulți dintre voi, în acest moment - posibilitate pe care noi o avem, - v-ați putea forma o imagine mult mai clară și mai optimistă asupra situației lumii voastre. În primul rând, ați constata, în modul cel mai clar, că progresați foarte rapid spre destinația pe care v-ați ales-o. Ar fi interesant și pentru că ați cunoaște și modul în care evoluiază fiecare dintre cei de care sunteți legați afectiv. În al  doilea rând, ați conștientiza că, în efortul vostru de a vă accelera evoluția, nu sunteți singuri ci formați un mare și reconfortant front comun. Evident că asemenea perspectivă v-ar da aripi și v-ar mobiliza încă și mai mult, căci una este să înaintezi spre necunoscut singur, sau doar cu câțiva alături, și alta este când deplasarea se face pe un front larg, în care sunt angajate milioane de suflete.
Avantajul nostru este că noi vedem întreaga „tapiserie”. Noi vedem și înțelegem nivelul de angajare al fiecăruia dar și al întregii umanități.   Din acest motiv, vă rugăm să tratați cu deplină încredere comunicările noastre, în ceea ce privește stadiul în care vă aflați în acest proces evolutiv.  Succint, costatările noastre sunt următoarele: 
 - înaintarea voastră se face în grup aproape compact, 
- în ultima perioadă, ați accelerat acest proces,
- vi se alătură din ce în ce mai mulți, care s-au trezit mai târziu, și care fac eforturi vizibile de a ajunge din urmă grupul mai avansat, 
- mulți încă nu sunt conștienți de faptul că sunt participanți în procesul ascensionării.
În ceea ce privește modalitățile prin care voi înșivă vă puteți da seama cam pe unde vă aflați, menționăm câteva dintre posibilele constatări:

- în realitatea voastră cotidiană apar evenimente și fapte favorabile și deosebite, de tipul celor pe care nu le-ați trăit până atunci; 
- în stare de somn, aveți desfășurări onirice pline de miez, instructive și în care dovediți capacități sau abilități ieșite din comun; 
- în viața cotidiană, apar sincronicități care vă ajută la rezolvarea optimă și fără eforturi mari a unor probleme;
 - în momentele în care ați avea nevoie de o idee salvatoare, aceasta apare exact atunci când mai era încă posibil să salvați situația;
- unele dintre dorințele voastre se îndeplinesc într-un interval mai scurt de timp decât altădată;
- aveți mai mult fler în evitarea situațiilor neplăcute și care v-ar putea provoca un anumit disconfort. 
- dovediți, uneori, abilități pe care nu bănuiați că le-ați putea avea, etc.
Este bine să vă monitorizați mai atent activitatea și comportamentul, pentru a constata dacă sunt noutăți în ceea ce privește capacitățile voastre de a le rezolva.
Sunteți la momentul acesta aproape șapte miliarde de suflete pe Pământ, dar fiecare este unic în felul său. De altfel cunoașteți, desigur, că în întregul univers nu pot fi găsite nici măcar două ființe absolut identice.

Așa că, permiteți-ne să vă spunem cam ceea ce ar trebui focut în perioada care urmează și care ar trebui să fie atitudinea fiecăruia dintre voi, în legătură cu evenimentele ce vor apărea. Încercați să fiți cât mai „pe fază” la ceea ce se întâmlă, dar adoptați o atitudine de deplină încredere. Fiți precum călărețul de la „rodeo”: gata să acceptați încercarea, concentrați la maximum să reacționați cel mai potrivit la orice mișcare.
Călărețul știe că nu poate evita confruntarea și nu se gândește decât cum să se mențină cât mai mult timp în șa. În același timp, comportați-vă precum participanții la carnaval: cu umor și ochii larg deschiși, pentru a prinde cât mai multe aspecte. 
Sau, așa cum umoriștii voștri ar spune: “Hold my beer and watch this!” (nota C.M.: nu știu să traduc corect sensul acestei expresii).

Așa dar, dragii mei, anul acesta va fi un an plin de evenimente și extrem de „distractiv”, pentru cei care-l vor trata astfel.

Desigur, vor exista multe lucruri care cer să fie îndreptate și care vă vor încerca limitele. Cine se va ține bine în șa va reuși, cu siguranță.
Cu dragoste vă spunem: până pe data viitoare!

Sursa: : http://oraclesandhealers.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...