"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 7 martie 2014

MESAJUL LUNII MARTIE 2014

Incepem o luna plina, o simtim incarcata si parca deja suntem obositi dupa primele luni nu tocmai usoare. Simtim o presiune de a ne alinia cu Sursa Divina si mai ales simtim ca nu mai avem de ales. Vechile obiceiuri nu mai ne fac placere, modurile in care noi gandeam si eram obisnuiti nu mai functioneaza, ce ne placea o data acum parca ne este indiferent. Mai nimic nu mai functioneaza asa cum ne propunem.. pentru ca e necesar sa ne schimbam modul in care gandim si actionam... acum e necesar sa simtim fara a avea nici o plasa de siguranta. Acum e necesar sa fim pozitivi desi nu putem vedea nici o solutie sau totul "zboara" in jurul nostru. Furtuna din afara noastra nu poate distruge pacea din interiorul nostru... si acea pace exista in fiecare doar trebuie sa ne centram in ea. Atmosfera generala este de eliberare de tot ce e toxic, mai ales atasamentele vor fi scuturate rau de tot acum. Se vor spune si vorbe grele, vor fi si conflicte... marea va fi agitata insa nu uitati totul este spre binele nostru.

Prima parte a lunii, pana pe 5 martie suntem foarte sensibili, ne sare mustarul din orice, luam totul foarte personal, ne intoarcem mult spre interior si ne "certam" cu noi. Pot veni tot felul de stari: regrete, tristeti, nemultumiri care e important sa le binecuvantam, sa fim recunoscatori si sa facem astfel loc pentru ceea ce este potrivit pentru noi. Sa nu uitam ca tot ceea ce se intampla se intampla cu un motiv... ar fi bine sa fie sloganul nostru luna asta. Fii atent cu ce oameni te inconjori si pastreaza-ti credinta.

Din 5 pana pe 16 martie nu lua decizii majore, nu te incapatana si nu forta lucrurile... fii creativ, invata mult, detaseaza-te si pur si simplu CURGE, ia ce vine pentru ca asa vei reusi sa treci peste orice fel de provocari. Vor fi jigniri, vor fi oameni care te vor supara, vor fi prieteni care vor pleca din viata ta, totul insa se va reaseza. Vom fi provocati tocmai pentru a ne ajusta viata la o noua vibratie planetara. Invata sa iti asculti intuitia, asculta ghidarea ingerilor si actioneaza din simtire nu din mental sau ego. Vom fi cu totii provocati sa reactionam din ego.. asa ca nu incercam sa demonstram nimic, putem face asta. O sa avem multe griji inutile asa ca e bine sa fim centrati in credinta si iubire.

Dupa 16 martie iesim incet incet la mal..lucrurile se mai clarifica, trecutul se mai curata si se elibereaza. Va fi multa emotie, multe trairi intense, posibil sa apara persoane noi in viata noastra si persoane, pentru cei singuri, cu care e posibil sa incepeti o relatie noua bazata pe iubire sincera. Rafael va fi foarte prezent la sfarsitul lunii atat pentru vindecarea relatiilor trecute, a regretelor cat si pentru a ne da intalnire cu noi iubiri, noi relatii care sa ne faca inima sa vibreze.

E o luna plina de emotie si trairi intense. O luna in care simtim mult si ni se cere sa primim totul cu recunostinta si iubire.

Nu uitati ca in recunostinta inimii se afla iubirea si acceptarea.

Asa sa fie si asa este!


Multumesc, Delia Muresan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...