"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 2 octombrie 2015

Decizii Radicale

Decizii radicale pentru oameni deştepţi:

  • Cartea deciziilor este un instrument de lucru cu convingerile personale.
  • Unele dintre convingerile noastre ne determină succesul, altele eşecul.
  • De aceea, lucrul cu convingerile este diferenţiatorul suprem între mediocritate şi performanţă.

Include, la alegere, CD introductiv

Înainte să citești cartea Decizii Radicale, te invităm să asculți CD-ul introductiv. Vei afla că deciziile radicale sunt foarte importante atunci când vrei să renunți la trecut, să fii împăcat cu el, iar alegerile sunt importante atunci cînd vrei să-ți construiești viitorul.
Oamenii care vor să trăiască după valori înalte, cum ar fi contribuția și valoarea, au nevoie să știe care sunt aceste decizii și mai ales cum să le aplice cu înțelepciune, adică cum să-și dozeze corect acțiunile pentru a obține performanță și o viață mai ușoara.
Cea mai importantă decizie este dezvoltarea personală, care, în viziunea autorului, înseamnă asumarea sută la sută a responsabilității pentru întreaga viață. De aici, decurg toate celelalte decizii care au impact asupra modului în care oamenii care doresc să aiba succes se raporteaza la acțiunile lor, la obiectivele pe care le au și la relațiile pe care vor să le construiască.
Când te ghidezi după cele 10 decizii radicale, anulezi de fapt convingerile opuse lor, care limitează şi îi aruncă în mediocritate pe cei mai mulţi dintre oameni.

Extras din carte


Scurt şi la obiect, această carte îţi oferă:
  • Un mod de înţelegere concentrat al felului în care se formează convingerile, descris cu acronimul TOP GEAR;
  • Cele 10 decizii fundamentale pe care ar fi de dorit să le ia orice om matur;
  • Două mecanisme psihologice pentru exercitarea libertăţii de a alege (Analiza risc-recompensă, pentru alegeri punctuale şi Călătoria Eroului, pentru alegeri pe termen lung);
  • 30 de întrebări provocatoare pentru punerea în practică a deciziilor şi alegerilor cheie din viaţa ta.

Testimoniale


Andy, 

ţin cartea în geanta personală şi o port peste tot, iar dacă mi se întâmplă să aştept undeva, mă apuc să recitesc. Asta fac din august 2012. Deciziile radicale au răsunat în maşină, în Maramureş când călătoream, în Bucovina (chiar şi unde se pune harta în cui, la Ulma, departe de Rădăuțiul tău). 

Este cartea care mi-a dat claritate în viaţa mea profesională şi care m-a ajutat să îmi motivez oamenii reuşind să îi scap de blocajele mentale. 

Este cartea care mi-a dat de înţeles ce înseamnă "ca firea ta să fie servită". Aşa am obţinut energie şi claritate privind viitoarea casă. Când am văzut timp de două săptămâni cum trăiesc oamenii din cătunele de la Ulma, făcându-şi cumpărături o dată pe lună, copii mergând 7 km pe jos pe o cărare prin pădure fiind "atât de fericiţi încât fericirea lor o simţeai prezentă direct în adâncul sufletului tău", mi-am  spus că depinde doar de fiecare cum îşi serveşte firea. De atunci fac cumpărături o singură dată pe lună şi am obţinut o economie de 6-9 ore/lună pentru mine. 

Şi când mă gândesc cum intrăm în nişte obiceiuri din astea consumatoare de energie şi cât de greu mai ieşim din ele...şi când mă gândesc la oamenii de la Ulma cât de curaţi la suflet erau, cât devotament aveau pentru munca lor, cât de curate şi simple erau ("încă") casele lor...

Îţi mulţumesc din suflet! 

Lucian Creanga,

Click pe banner pentru a cumpara.

andyszekely.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...