"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 13 februarie 2014

Meditatie de LUNA PLINA -15 FEBRUARIE

Luna Plină îşi poate face simţită prezenţa chiar cu 1-2 zile înainte de intrarea în intervalul sus-numit de 36 de ore, efectele sale persistând pe o durată de cca 3 zile.

Pentru a înţelege modul cum Luna Plină ne influenţează organismul, psihismul, aspectele subtile, energetice ale fiinţei noastre, este suficient să extrapolăm semnificaţiile oculte ale acestui astru. Luna este simbolul feminităţii, al aspectului receptiv al fiinţei noastre, elementul pasiv, tainic, misterios, poarta de expresie a subconştientului, a capacităţilor mediumice. Aşadar, ea amplifică senzitivitatea în detrimentul raţiunii, al „focului mintal”, al discernământului şi capacităţii de control asupra manifestărilor propriei noastre fiinţe, atât la nivel fizic, cât şi psihic.
Prin urmare, perioada de influenţă a Lunii Pline este marcată de exacerbarea laturii emoţionale, de acutizarea activităţii latente a subconştientului şi inconştientului, de posibilitatea de a ne scoate la iveală sau chiar de a ne confrunta cu propriile „umbre”: frici, angoase, resentimente, dureri sufleteşti (pe care, poate, le credeam de mult uitate), etc.

Pentru a primi mai multe detalii despre influenta LUNII PLINE si despre meditatie, va invit sa faceti o donatie, trimite-ti mail la adresa: nagymelinda3@yahoo.com.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...