"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 1 aprilie 2014

ritual creativ de nunta cosmica 2014


    Marti 1 aprilie 2014 la ora 09.23 (Ora oficiala, GMT+3) va incepe momentul de Nunta cosmica al acestui an, moment care se va termina joi 3 aprilie la ora 15.52.
    Acest interval este cea mai buna perioada a anului pentru lansarea de forma gand, proieste, cerinte care sa urmareasca producerea in Planul Fisic a unor bunuri, situatii, conjuncturi, etc...  

    Va recomand sa folositi acest moment pentru a lansa creatiile voastre mentale, izvorate din adancul sufletului propriu pentru a aduce in viata voastra ceea ce credeti ca aveti nevoie.

    Ar fi bine sa va gasiti un moment in care sa puteti fi linistiti si sa nu va perturbe nimic. Sa aprindeti o lumanare (sau cate vreti voi), apoi sa rugati toti Prietenii de Lumina si Iubire, toate Ierarhiile Spirituale sa va ajute si sa va fie alaturi.

      Dupa care sa lansati forma gand pe care o doriti, iar la final sa nu uitati sa adaugati: ”....daca asta este si Voia Ta Doamne!”

      Apoi sa multumiti si sa va exprimati recunostiinta pentru toti cei care v-au ajutat, va ajuta si va vor ajuta si in viitor.
 
In foarte scurt timp veti vedea daca activitatea voastra creativa a avut sau nu rezultat pozitiv!
 
Eu voi incepe acest ritual marti 1 aprilie la ora 13.20, trecute, fix!  
 

 31.03.2014
Alexandru Nicolici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...