"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 24 ianuarie 2012

Abundenta

ABUNDENTA

Transmisie Hatori - Tom Kenyon

S-a dorit ca toti sa aveti abundenta in viata voastra. Da, pentru fiecare dintre voi, insa voi nu stiti acest lucru si ati blocat fluxul abundentei prin modul de a gandi. Exista o conceptie comuna ca unii oameni se nasc pentru a fi bogati si altii trebuie sa sufere. Aceast lucru nu este adevarat. Creatorul a facut pe toata lumea la fel, TOTI puteti avea bogatie in viata voastra. Trebuie doar sa o creati. Da, dar unii dintre voi mai au lectii de invatat despre acest subiect, si s-ar putea sa le fie mai greu decat altora sa o creeze, dar nu ar trebui sa fie o problema si veti gasi aceasta abundenta.
Irositi asa de mult timp Pamantesc traind in trecut, necrezind in voi insiva, avand dubii despre abilitatile voastre, etc. Nu mai puteti schimba ceea ce a fost, de ce va preocupa acest fapt. Cand va eliberati de trecut, aveti posibilitatea sa va creati viitorul in mod mult mai facil. Energia economisita prin eliberarea de trecut va ajuta in acest demers. Abundenta care este a voastra de drept poate incepe sa intre in viata vostra in orice fel ati cerut. Cei care cred ca bogatia este ceva gresit, mai mult ca sigur nu vor avea abundenta. Cum poate cineva sa obtina lucrurile dorite, daca nu are bogatie? Gandeste-te ce poate face un individ care are mijloacele, le foloseste facandu-si viata incantatoare. Nu e nimic gresit in bogatie, ceea ce faci cu ea conteaza. Gandeste-te unde in viata ta ti-ar place sa ai abundenta si indeparteaza toata gandirea negativa cu privire la acea zona. Apoi priveste cum se schimba viata ta. Este foarte simplu.

ABUNDENTA
Recunostinta + Atitudine 
= Abundenta
Atragerea abundentei
Abundenta supercede si include prosperitatea. Telul pentru Prosperitate in locul Abundentei poate duce la lacomie – ca niciodata destul!! Abundenta include Iubirea si Lumina – care va poate aduce bucurie si implinirea sufletului!
Doua sentimente sunt fundamentale pentru atragerea oricarui lucru in viata voastra: unul este recunostinta si celalalt este aprecierea personala. Cind iti privesti viata cu recunostinta, schimbi concentrarea pe ceea ce-ti place.Cind schimbi concentrarea pe ceva, mai mult din acelasi lucru vine catre tine. Aceasta este Legea atractiei. Recunostinta nu apare deoarece Universul spune : “Ia uite!
Cineva este recunoscator, hai sa-i dam mai mult pentru ca merita o recompensa mai mare.”Universul este un loc neutru si raspunde numai la concentrarea atentiei”.
Recunostinta plaseaza concentrarea ta pe latura pozitiva a oricarui subiect, iti plaseaza atentia pe a avea ceva, mai degraba decit pe lipsa unui lucru. Daca practici recunostinta si intelegi ceea ce ai deja, iti schimbi nu numai concentrarea, ci si vibratia, in directia a mai multe lucruri pe care le doresti. Vezi, nu poti cere nimic din ceea ce inca nu ai.
Daca te-ai nascut pe o insula, undeva unde nu sunt pasari si deci nici oua, nu vei putea sa ceri mai multe oua. La fel se pune problema si cu ceea ce-si doreste inima. 
Cind ceri abundenta, deja o ai. Cind ceri sanatate, deja o ai.
Vezi, daca picioarele tale sunt bolnave si nu poti merge, bratele tale sunt inca bune de munca, nu-i asa? Esti tu total dependent de sanatate? Nu. Tu stii ca sanatatea este parte din ceea ce esti tu. Cele Patru Principii ale Creatiei sunt cine esti tu, ele nu sunt lucruri de care ai nevoie. Sau trebuie sa le descoperi. Poate ca trebuie sa ti le amintesti, dar asta-i tot.
Sanatatea, bunastarea, abundenta, dragostea si puterea de a crea sunt ceea ce esti. Ele sunt fiinta ta, sufletul tau si ele sunt expresia lui Dumnezeu prin tine. Iti spunem in deplina cunostinta de cauza: Nu poti cere ceva ce deja ai.
Cu recunostinta te poti concentra pe prezent. De exemplu, sa spunem ca tu cauti o relatie intima, care sa-ti asigure un prieten, dragoste si toate lucrurile pe care le doresti de la un partener. Aceste lucruri sunt deja in viata ta, exprimate prin prieteni care sunt in viata ta. Prietenii tai iti ofera compania, dragostea, intelegerea si multe alte lucruri. Cind cauti un partener, multi dintre voi se concentreaza pe singuratate si daca te concentrezi pe singuratate, indepartezi oportunitatile care te leaga de acel cineva special. Cind intelegi ca ceea ce doresti este deja acolo si-ti schimbi concentrarea pe ea, intaresti prezenta si cauza pentru a creste.

Daca iti spui: “Nu pot simti recunostinta deoarece sunt atit de nefericita cu viata mea”, atunci lasa-ne sa-ti spunem: Sentimentele sunt rezultatul gindurilor;gindul este catalizatorul pentru tot ceea ce gindesti. Te poti auto-invata cum sa simti recunostinta prin exersarea ei. Asa cum poti exersa aprecierea personala pentru a incerca propria dragoste, poti de asemenea sa incerci recunostinta si sa incurajezi acest sentiment in tine.
Daca vrei sa intre ceva in viata ta stai si gindeste-te la toate aspectele. Ia in considerare esenta a ceea ce doresti.
Daca-ti doresti mai multi bani, ce reprezinta banii pentru tine? Pentru multi banii sunt sinonimi cu libertatea. Ce reprezinta? Abilitatea ta de a crea un mediu care sa-ti faca placere sau orice alt lucru asociat cu a avea bani. Odata ce–ti dai seama ce reprezina banii pentru tine si intelegi rolul lor in viata ta incepe sa scrii toate partile vietii tale care au acelasi rol. Odata ce-ti dai seama unde este prezent acest rol, vei incepe sa atragi mai mult din acelasi lucru. La sfirsitul fiecarei zile scrie toate lucrurile pentru care esti recunoscatoare, toate lucrurile care contin esenta lucrurilor din care doresti sa ai mai mult si va dura ceva pentru a schimba concentrarea ta sub aspect pozitiv a problemei pe care o doresti.
Iata si alte exemple care te vor ajuta. Sa spunem ca banii reprezinta libertatea ta de a calatori si a explora. Daca acesta este rolul banilor pentru tine, atunci poti avea acest rol in viata ta sub forma unui automobil. Binecuvinteaza aceasta masina! Toate lucrurile au constiinta, chiar si lucrurile acestea ca automobile, case si masini de spalat.
Imagineaza-te acordat cu esenta automobilului tau si multumeste ca ea reprezinta esenta libertatii din viata ta. Ai putea dori sa multumesti masinii tale de fiecare data cind pleci intr-o calatorie si sa reafirmi ca acel vehicol este manifestarea dorintei tale pentru mobilitate si libertate. Viata ta nu este niciodata de acord cu ceea ce doresti. Poate fi ceva sub forma diferita, sau intr-o cantitate care sa fie mai mica decit iti doreai, dar este acolo mereu. Am observat ca cei mai multi dintre voi care insistati de a dori ceva, tindeti sa va concentrati pe lipsa. Va lamentati incapacitatea de a calatori si vedeti un lucru care va tine departe de aceasta, departe de voi.
Printr-un simplu gest de recunostinta vei incepe sa-ti schimbi concentrarea pe partea de a avea din ecuatie.
Recunostinta nu este o obligatie spirituala, nu este o lege spirituala pe care oamenii “buni” si “iubitori” ar trebui s-o urmeze. Este o confirmare a iubirii deja existente in viata ta. Foloseste Legile Universale in beneficiul tau. Daca apreciezi toate lucrurile cu recunostinta, incepi sa radiezi iubire si din acest moment, devii magnetizat pentru iubire, sanatate si bunastare, abundenta si evidenta faptului ca esti creator.



Aprecierea personala este suprema. Nu exista ceva mai important decit sa te simti bine prin cine si ce esti tu. Daca te percepi cu apreciere deschizi usa multor lucruri de a intra in viata ta. Nu mai este o problema de dorinta sau abilitate, ci o problema de permitere. 
Cit de mult iti vei permite sa ai astazi?

Daca ar exista 999 oameni carora sa le poti vorbi si i-ai intreba care din toate aceste subiecte este cel mai important, ti-ar spune, in deplina cunostinta de cauza, fara indoiala sau ezitare, ca propria apreciere este cea mai importanta dintre toate. Propria apreciere este cheia spre cresterea ta spirituala, spre iluminare, cu problemele umanitare, este considerata solutia tuturor problemelor.
Timp de multe generatii ati fost invatati ca aprecierea persoanei voastre inseamna aroganta si este necorespunzatoare. Vi s-a spus sa va faceti mici si sa nu ginditi prea departe de voi, deoarece nu meritati o astfel de adoratie si recunoastere. Va aducem un alt mesaj. Va spunem ca este timpul sa va apreciati si ca, fara propria apreciere, toate celelalte lucruri pentru care va straduiti sa le faceti va vor ocoli sau vor ramine o lupta.
Daca inveti sa apreciezi cine esti tu si ce ai de oferit lumii, toate calitatile pe care doresti sa le dezvolti, cum ar fi rabdarea, acceptarea, iubirea, compasiunea, grija si vointa vor fi ale tale. Asa cum este adevarat intru totul, ce este in tine se reflecta in afara ta. Ceea ce simti se manifesta in lumea ta. De aceea, daca doresti sa dezvolti iubirea, rabdarea si compasiunea este dragostea pentru sine, rabdarea cu sinele si compasiunea pentru sine pe care trebuie s-o dezvolti. 
“Poti sa dai numai ceea ce ai deja.”
Nu ti se pare ca are sens? Daca ai numai putina iubire pentru tine, atunci nu vei putea sa oferi iubire autentica, de ex. acceptarea altuia. Vei oferi numai prefacatorie, spunindu-ti ca esti iubitor si bun, dar cind oferi iubire trebuie sa fie cu “dus si intors”. Trebuie sa porneasca dintr-o inima deschisa, care este deschisa de asemnenea pentru cel care primeste. Multi dintre voi care se concentreaza pe a da, intimpina greutati in a primi. Dar este la fel cu folosirea energiei intr-o baterie.
Cu cit dai, cu atit ai mai multa energie proprie de oferit. Cind esti deschis la primire, atunci devii conducator pentru univers, un canal pentru iubire. Iubirea universala pura, iubirea lui Dumnezeu incepe sa curga prin tine. Aceasta iubire, aceasta energie este sursa intregii vieti si asa cum ai devenit acest canal, te alimenteaza, te tine sanatoasa si in bunastare si iti permite ca abundenta sa curga libera in viata ta.
Propria apreciere ar spune: ma accept exact asa cum sunt. Este vorba si de a recunoaste darurile tale unice.
Lumea ta este plina de artisti, vindecatori, mari bucatari, arhitecti, profesori si oameni care fac miracole, care toti vor fi descoperiti. Ei nu au fost inca descoperiti deoarece nu le-ai permis sa straluceasca. In fiecare dintre voi este un mare creator, o fiinta inalt calificata, numai gata de a fi descoperita. Multi dintre voi au viziuni in momente de inspitatie, dar apoi multi dintre voi incepeti sa va comparati cu altii si sa va spuneti ca opera lor are mai mare valoare decit a voastra.
Propria apreciere nu inseamna sa negam pe altul, sau sa credem ca suntem mai bun decit altul.Este despre a intelege partea cea mai grozava din tine, care este cuprinsa in cunoasterea si puterea universala si care poate crea miracole. Este despre intelegerea adevarului a lui cine esti tu. Adevarul lui cine esti tu este simplu. Esti copilul divinului, mai mult decit atit, esti divinul.
Undeva de-a lungul liniei, multi dintre voi aveti ideea ca sunteti aici ca sa va demonstrati valorosi fata de Dumnezeu sau alta autoritate inalta. Nu despre aceasta este vorba. Esti aici prin exprimarea liberului arbitru si vii in acest plan al existentei pentru a crea.
Pamintul ofera provocari unice. Se pare ca este mai evidenta sugestia ca esti singura si neconectata la puterea universului. Dar acesta este motivul pentru care ai ales sa vii aici. Este o infruntare la care iei parte cu placere. Nu esti aici de proba; nu vei fi eliberata din acest loc pentu purtare buna.
Nu esti aici asteptind o sansa de a pleca undeva mai bine. Cind inima ta este plina de aprecierea proprie, va arata ca o tragi spre tine.
Iti vei indruma experienta catre lume si cum te raportezi la ceilalti. Apoi cind esti apreciativ, vei avea cea mai delicioasa experineta din univers. Vei fi concentrat fizic, inima ta va fi deschisa pe deplin iubirii universului si iubirea lui Dumnezeu va curge spre tine, folosindu-te ca un canal pentru tot ceea ce este maret. Nu exista experienta mai mare decit aceasta, sa fii fizic si spiritual in acelasi timp. Acesta este motivul pentru care planeta noastra este atit de populata, pentru ca multe, multe suflete doresc aceasta experienta si propria apreciere este cheia.
Cind privesti marii profesori, cum crezi ca au ajuns acolo? Cum au ajuns Buddha si Christos la nivelele lor? Prin apreciere proprie. Numai prin iubire si acceptarea deschiderii tale catre iubirea lui Dumnezeu. Pentru ca numai Dumnezeu iti poate da ceea ce esti gata sa-ti dai tie. 
Nu exista un adevar mai mare decit acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...