"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 22 ianuarie 2012

LUNA NOUA IN VARSATOR SI ANUL DRAGONULUI DE APA -23 IANUARIE 2012 -9 FEBRUARIE 2013

Soarele a inceput tranzitul sau prin constelatia Varsator. Va aduce pentru aproximativ o luna de acum incolo, originalitate, inventivitate, o doza de nonconformism care cu siguranta isi va pune amprenta asupre personalitatii noastre. Deasemenea gandirea fara limite si o armonie in raporturile si relatiile interumane. Nevoia de libertate pe deoparte, iar la polul opus nevoia de revolta sau revolutie interioara. In orice caz dincolo de toate aspectele acestui tranzit, tot ceea ce are legatura cu inovatia, cercetarea spirituala sau autocunoasterea sunt elemente de bun augur care vor contribui la evolutia noastra de zi cu zi. Vom lasa deoparte ideile preconcepute, sabloanele, tiparele si alte aspecte care pana acum o zi ne-au incorsetat si vom evolua avand unele trairi care ne vor pune si semne de intrebare. Un tranzit care ii va avantaja pe cei care au legatura cu domeniul IT, inventica, un tranzit bun pentru astrologi si mestri spirituali, deasemenea vor fi avantajati actorii si persoanele publice. Pentru ca dincolo de toate vom trece fiecare dintre noi printr-o transformare la nivel interior, chiar daca unii vom simti sau nu aceste aspecete vor avea loc de acum incolo. Latura intuitiei si spontanietatea vor fi mult mai crescute iar interesul pentru tehnologie va fi mult mai crescut. In plan social acest tranzit aduce in prim plan nevoia unei schimbari, revolte sau revolutii, indiferent de domeniu. O atitudine usor rebela iar daca aceasta se va manifesta negativ putem asista la o serie de evenimente mai putin placute. Uranus va veni cu ceva nou si dorinta de schimbare, pentru ca, este guvernatorul acestui semn zidiacal.
astazi va trebui sa fim mult mai prevazatori si sa lasm deoparte incapatanarea excesiva pentru a creea un echilibru intre noi si persoanele din jur. va trebui sa stim cand trebuie sa spunem ceva si va trebui sa invatam cand sa ne retragem. O zi calma in esenta ei insa lucrurile pot scapa de sub control atunci cand nu ne asteptam si in general predispozitia catre acest aspect va fi din a doua parte a zilei. Ne apropiem catre fenomenul de Luna Noua ceea ce poate insemna un nou inceput sau o noua planificare. insa aspectul este bun pentru ca dorinta de schimbare la nivel de personalitate va fi vizibila. O zi inmportanta prin esenta ei si in care va trebui sa insistam pentru a ne reancarca bateriile!
Liniste Launtrica oriunde ati fi alaturi de cei dragi voua!

“Eu sunt adevarul si lumina ,
Eu detin puterea si slava in influenta mea .
Prezenta mea
Disperseaza norii negri .
Am fost ales sa imblanzesc soarta ,
Eu sunt Dragon.”
Theodora Lau
Luna Noua in Varsator coincide cu inceperea Anului Dragonului de apa , un an destul de special din punct de vedere al astrologiei chineze . Dragonul  este vazut ca un rege puternic , nu este vazut ca un rau amenintator , ci mai degraba ca un simbol al puterii , superioritatii, regalitatii , norocului , intelepciunii. Un an al Dragonului poate fi  un an de  succes in afaceri,  noroc in noile inceputuri , efortul poate fi facut in lansarea unor idei noi , asocieri noi . Dragonul nu este prea atent la bani, ar fi bine sa nu cheltuiti tot si sa lasati ceva si pentru “maine “. Anii dragonului sunt benefici  noilor inceputuri , in consecinta , o casatorie este un nou inceput si poate fi binecuvantata . Cei care sunt nascuti in 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000  sunt oameni norocosi , sunt Dragoni , sunt aroganti dar carismatici si aduc norocul oriunde ar merge. Deci, daca aveti un prieten Dragon , pastrati-l aproape in acest an 2012 . Dragonul este semnul 5 din zodiacal chinezesc , este singurul semn care este o creatura mitica, de legenda , constelatia Dragonului este gardianul cerului de est ce aduce cele  patru binecuvantari : avere , virtute , armonie si logevitate . Este adesea numit un semn karmic , in acest context , ne putem astepta la lucruri marete in acest an . Dragonul este asociat cu primavara , asta inseamna ca norocul si oportunitatile vor avea un start rapid in acest an chinezesc , dar nu trebuie sa ne gandim doar la bani, acest an ofera focurii de artificii si in dragoste , romantism, copii , este un an special pentru angajamente, nunti, botezuri , noi inceputuri .
Anul Dragonului  este anul faptelor mari , ideilor deosebite , proiectelor inedite ,  succesului financiar , succesului in viata de familie . Dragonul ofera fericire si succes pentru oamenii buni , cinstiti , pentru cei cu talent mare , umilinta nu face casa buna cu energia acestui an , curajul este rasplatit , dar atentie , un curaj constructiv , un curaj in care munca predomina . Anul dragonului este revolutionar , ofera posibilitatea unei schimbari complete in orice directie , oportunitati apar peste tot dar rezultatele nu apar fara munca grea . Este anul in care “ zdrentele “ pot deveni bogatie prin munca multa , curaj , initiativa , inovatie , toate evenimentele sunt amplificate fie ca vorbim de “ urcusuri sau coborasuri “, aveti grija . Deoarece Dragonul este o creatura gigantica , mistica , anul lui poate fi plin de extravagante , emotii mari , dezvoltare , simtul umorului hraneste spiritul acestui an , aveti nevoi in acest an sa stati langa oamenii pozitivi, cu un umor bun si care stiu sa se bucure de viata . Pesimismul intuneca energia acestui an , va recomand sa cultivati gandul bun care “ sfarma “ orice bariera. Energia Dragonului ofera inventivitate, intuitie, viziune , creativitate , un simt innascut al spectacolului , aparitii stralucitoare , energie inepuizabila , succes, capacitate de a lucra zi si noapte fara odihna , in timp ce plictiseala , rutina ucide , activitatea intensa si continua hraneste . Avand in vedere ca Dragonul este totusi tot timpul acoperit de mister , aura legendara , imprevizibil , nu poate fi atins ,  acest an poate aduce lucruri neasteptate, imprevizibile .
Dragonul este al cincilea semn, este Yang, element fix de lemn, anul 2012 este un an al Dragonului de apa , asta inseamna o combinatie benefica , apa hraneste lemnul oferind acestui an un mare noroc , realizari  importante , visele mari se pot concretiza , inceputurile sunt stropite cu noroc . Din 1996 , elementul fix al semnului animalului anului respectiv a fost intr-o relatie distructiva cu elementul anului ( anul 1996 a fost un an al sobolanului  de foc dar sobolanul are este un element  fix de apa , asta inseamna ca focul fierbe apa  sau apa stinge focul) , este cea mai lunga perioada nefavorabila dintr-un ciclu de 60 de ani din astrologia chineza cu un mare deficit al norocului . Anul 2012 vine cu o combinatie benefica dintre elementul fix al dragonului –lemnul si elementul fix al anului –apa si sfarsitul  unui sir de ani nefavorabili . In plus , Dragonul este Yang, un semn de actiune si imprima apei un curs benefic . Influenta energiei anului Dragonului   asupra fiecarui semn zodiacal chinezesc depinde de compatibilitatea Dragonului  cu celelalte semne . Dragonul este cel mai compatibil cu Sobolanul si Maimuta ( legea afinitatii care grupeaza in triunghiuri de afinitate animalele zodiacului chinezesc ).
Aceste trei semne sunt vedetele acestui an,  pot beneficia din plin de energia anului 2012 ,  de noroc . Dragonul este  total incompatibil cu Cainele  ( semnul opus lor ),  asta poate arata ca acest semn poate intalni destule provocari in acest an. Un alt aspect de care trebuie sa tinem seama , este elementul anului , anul 2012 este un an de apa . Se stie ca apa este compatibila cu Lemnul , deci daca elementul anului nasterii este lemn , atunci sunteti norocosi in acest an. Apa stinge focul  , deci, daca elementul anul nasterii este foc , se poate vorbi de un an mai dificil cu suisuri si coborasuri.
Daca sunteti apa  prin anul nasterii,  2012  poate fi un an important in viata voastra plin de favoruri si reusite . Daca sunteti metal  ( metalul se transforma in apa ) prin anul nasterii ,  anul  2012 este un an usor pozitiv ,  daca sunteti pamant ( pamantul domina apa , absoarbe apa ) acest an poate fi usor negativ. Indiferent de semn , norocul pluteste in aer .
Despre Dragon puteti citi aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...