"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Date Cheie din 2012

Datele cheie din 2012 sunt urmatoarele:




25 ianuarie – Inceputul celui de-al 12 Val al Inaltarii
20 mai – Eclipsa de soare – Macro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Masculin.
4 iunie – Eclipsa de luna – Micro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Feminin
6 iunie – Tranzitul lui Venus – Integrarea cu Alianta Siriana si cu cea Pleiadiana, intoarcerea completa a energiilor Delfinului Auriu, integrarea initiala a Divinului Feminin si Masculin.
28 noiembrie – Eclipsa de luna – Penumbra – Incheierea completa a retelei si integrarea Divinului Feminin.
12 decembrie – (12-12-12) Portal de data tripla. Punctul culminant final si incheierea Retelei Cristal. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant, in noul cod si unificarea cu structurile Piramidale si Discurile Solare. Combinatia intre echilibrul energiilor masculine si feminine, intr-o Unime Divina. Codificarea finala MAX in Vortexul Cristal.
21 decembrie- Solstitiul de iarna – Repornirea sistemului Retelei Inaltarii si conectarea la retea, a Campului Cristalin Cuantic.
Extinderea catre un acces mai bun la cele 12 dimensiuni. Formatiunea „Degetul lui Dumnezeu”, alcatuit din Saturn, Jupiter si Pluto.
 Re- pornirea din 12-12-12
Pe 12.12.12, toate sistemele vor fi complet codificate. Activarea Cristalului Focului din Bimini, corelata cu Vortexul Cristal si cu Discul Solar Crysto, din Arkansas. Urmeaza o re-pornire scurta a sistemului , iar pe 21.12. 12 se vor reactiva in stare de functionare completa, toate Sistemele Campului Cristalin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...