"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 24 aprilie 2014

Fiecare are un drum unic

A Sosit Timpul să Respingeți Gândirea de Grup



Mesaj primit prin Brenda Hoffman

Dragilor,

Să nu vă treziți prinși în ceea ce s-ar putea întâmpla în timpul exploziilor de energie din următoarele două săptămâni. Veți găsi relocări materiale în ceea ce vi se va întâmpla – crescându-vă așteptările sau fricile. Și toate sunt afectate – ceea ce este corect – dar nu neapărat așa cum vă așteptați.

Voi sunteți indivizi unici – așa cum sunt toate entitățile de pe pământ. Așa că a crede că toți vor fi afectați în mod similar este ceva ilogic. Stelele și voi vă schimbați astfel încât să vă puteți revendica unicitatea. Acest lucru nu este posibil dacă voi vă pregătiți pentru un eveniment de grup. Evenimentele astrologice ale lunii aprilie nu sunt activități de grup.

Desigur, multe entități pământești își vor deschide inimile – chiar dacă numai un pic. Dar cum le vor schimba aceste senzații viața, rămâne de văzut. Unii ar putea reacționa prin frică, furie, bucurie sau sute de alte emoții care nu sunt neapărat ceea ce voi experimentați sau ați experimentat.

Fiecare dintre voi aveți de jucat un rol în această tranziție – și fiecare are un drum unic. Așa că voi veți revendica și veți procesa aceste energii noi în mod unic. Voi ați făcut parte din grupuri de gândire timp de eoni. A sosit timpul să respingeți gândirea de grup.

Nu există linii directoare – în special cele dezvoltate în Vechea Epocă. Nu putem să vă spune cum vă veți schimba, dacă în toate – mai mult decât știți voi. Acceptați pe deplin că ceva li se poate întâmpla altora, la fel de bine ca și vouă. Dar cum să abordați acel ceva este încă o necunoscută.

Poate că acest gând este înfricoșător pentru că voi care ați fost entuziasmați că inimile se vor deschide – bazându-vă pe modelul vostru 3D a ceea ce a însemnat deschiderea inimii. O definiție care nu mai este valabilă.

Acest lucru nu are menirea să vă sperie, ci mai degrabă să vă ajute să vă dezvoltați și să creșteți așa cum doriți.

Ori de câte ori vă simțiți vinovați la orice nivel, să știți că aceea este partea voastră Vechea Epocă/lumea 3D. Pentru că, cum ați putea să vă simțiți vinovați pentru că vă creați noua voastră cale? Asta este ca și cum ați face un copil să se simtă vinovat pentru că nu umblă atunci când nici măcar nu este în stare să înțeleagă ce înseamnă a merge.

A vă stabili așteptările a ceea ce ar trebui să simțiți în timpul acestor evenimente astrologice ale lunii aprilie bazându-vă pe modelele voastre astrologice 3D presupune să simțiți niște emoții care au foarte puțin de-a face cu calea voastră – și au mai mult de-a face cu ar trebui și cu ar fi potrivit.

Probabil că implorați să difere – știind că voi și prietenul vostru experimentați senzații similare în această perioadă. Chiar dacă acest lucru ar putea fi adevărat, este puțin probabil. Gândiți-vă la ceea ce privește numărul de experiențe pe care le-ați avut pe pământ și în alte locuri de asemenea. Apoi comparați acele experiențe cu cele ale prietenului vostru. Unele se vor potrivi, dar cele mai multe nu. Voi vă apropiați de noul pământ cu individualitatea voastră astfel încât să vă puteți îndeplini cel mai bine rolul pe care vi l-ați creat înainte de a intra în această viață pământească. Și chiar și acel rol s-a schimbat pe măsură ce ați intrat mai profund în noul pământ.

Baby Boomer (copiii născuți în perioada 1946-1964 când a avut loc o explozie demografică) au avut rolul de a construi podul către Noua Eră. Copiii lor s-au născut să treacă pe acel pod. Iar nepoții lor vor distruge acel pod și vor trăi o viață nouă. Dar niciodată beligeranții, cutezătorii Baby Boomer nu s-au dezis de rolul lor prezis. Nu numai că au ajutat la construirea podului, dar acum așteaptă să trăiască pe noul pământ în timpul acestei vieți.

Nimeni nu știe cât de mult se vor extinde abilitățile voastre creatoare în această viață. Poate aceste evenimente astrologice ale lunii aprilie vă vor propulsa cu mult dincolo de ceea ce ați anticipat. Poate că vă aflați într-o perioadă de repaus și veți ignora evenimentele acum – sau pentru totdeauna.

Cu siguranță inimile se vor deschide. Dar în cazul noii voastre ființe unice, nimeni, cu atât mai puțin cineva din afara ființei voastre, nu poate prezice modul în care vă veți schimba în următoarele câteva săptămâni – cu atât mai puțin în următoarele câteva luni. Energiile sunt acolo și radiază din ce în ce mai puternic pe zi ce trece. Dar nu trebuie să săriți în acele radiații dacă voi așa alegeți și nici nu trebuie să acceptați toată radiația.

Libertatea de a fi înseamnă exact acest lucru. Nu libertatea de a fi după sau în timpul unui eveniment astrologic sau energetic. Poate că modul cel mai potrivit de a aborda orice eveniment de acum încolo este să remarcați faptul că se întâmplă ceva care ar putea sau nu să vă afecteze și să rețineți voi înșivă rezultatele. Nimeni altcineva nu are cu adevărat nevoie să știe.

Acest ultim gând ar putea să pară puțin dur. Asta vrea să însemne că nimeni nu poate prezice că ceva se va întâmpla, absolut nimeni – inclusiv voi – nu poate prezice cum vă va afecta acest lucru. Și ca voi să simțiți vinovăție sau rușine sau nevrednicie pentru că nu ați simțit nimic sau ceva cu totul diferit de predicțiile generale nu este cazul, pentru că acum este puțin diferit față de trecut când ați aplicat predicțiile astrologice din ziar când acestea s-au potrivit cu ceea ce voi ați simțit – sau ați vrut să simțiți.


Acest pământ nou nu este de tipul cuțit de prăjituri. Ci mai degrabă un pământ dinamic care se schimbă mai rapid și în mod unic în fiecare zi. Nu există reguli. Nu există ar trebui. Este doar gloriosul voi descoperindu-vă pe voi înșivă în toată ființa voastră sclipitoare. Permiteți-vă să creați noul fără parametri stabiliți de alții – parametri atât de importanți în în lumea voastră 3D bazată pe frică. 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...