"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 10 aprilie 2014

Meditatii transcedentale 14.4 2014 ora 21

Meditatii transcedentale 14.4 2014 ora 21

Meditaţia este cheia care deschide portalul evoluţiei spirituale şi transformarea fiinţei umane, prin transcenderea vibraţională. 


Ce este meditaţia? Meditaţia este modalitatea, tehnica prin care omul, fiinţa umană terestră, transcende din regnul uman în cel spiritual.

Se ştie că actuala civilizaţie existentă pe Terra s-a format de-a lungul milioanelor de ani, trecînd prin cele patru regnuri: mineral, vegetal, animal şi acum uman. Dar iată că aceasta nu este ultima etapă de parcurs. Dacă se pregăteşte spiritual, omul zilelor noastre poate trece într-o etapă mult superioară celor patru regnuri parcurse, şi anume în regnul spiritual. Pentru ca el să transceandă în această etapă superioară este necesară însă cunoaşterea, iar modalitatea transcenderii este MEDITAŢIA.

Prin metoda meditaţiei, fiinţa umană terestră, cu ajutorul inteligenţei şi al senzaţiilor trupului, se conectează unor stări vibraţionale înalte şi se pune în legătură cu sinele său superior, cu supraconştiinţa sa. Meditaţia transfigurează spiritul şi trezeşte egoul omului la starea de conştiinţă şi supraconştiinţă.

Pentru inscrieri: nagymelinda3@yahoo.com.

Aceste meditatii se fac in fiecare seara de luni pana duminica la ora 21.
Incepand din data 14 APRILIE - 20 APRILIE, investitie 30 lei.
Melodiile de meditat vor fi trimise pe mail.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...