"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 4 februarie 2015

Cum ne influenteaza Luna Plina din Leu


Ziua de 4 Februarie 2014 este una destul de important pentru fiecare dintre noi, ea ne aduce faza de Luna Plina din zodia Leului. Vorbim de un eveniment astral cu puternice influente si de le carui efecte nu ne putem feri, oricat de mult ne-am dori acest lucru.
Chiar daca unii s-ar putea sa nu privesca cu ochi buni faza de Luna Plina din zodia Leului, nu trebuie sa ne facem prea mari griji. Intensitate vibratiilor sale este puternica, intr-adevar, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca este un lucru rau, ca ar fi ceva impotriva noastra. Din contra, este in avantajul nostru, dar modul in care ne este livrata energia sa s-ar putea sa nu fie agreata de catre toa lumea.

Modul in care ne influenteaza Luna Plina din zodia Leului

De pe urma acestui eveniment atral ne este ata vizata viata personala, cat si cea profesionala a fiecaruia dintre noi. Ca vrem sau nu, acum a venit timpul pentru inca o schimbare. Luna Plina din zodia Leului nu ne face decat sa vedem elementele negative care stau in calea fericirii si a succesului nostru. Daca pana acum nu le-am putut vedea, odata cu faza de Luna Plina din Leu, ele vor fi mai vizibile ca niciodata si nu doar atat. Acum nu ni se ofera sansa de a schimba tot ceea ce nu este pe placul nostru, ce ne nemultumeste, ce ne pune in umbra sau ne impiedica sa atingem obiectivele propuse.
Luna Plina
Luna Plina
Leul este o zodie carea ii place sa fie in centrul atentiei, sa straluceasca atat la propriu cat si la figurat, ii place sa domine si nicio clipa nu-si permite sa fie tratata asa cum crede ea. Daca luam in calcul aceste aspecte, Luna Plina din 4 Februarie 2014 rerepzinta mai mult decat un imbold de a ne schimba in mai bine, ea ne ofera si ajutorul necesar. Leul nu duce lipsa de creativitate, iar acest lucru il vom simti si noi de pe urma vibratiilor astrale transmise de Luna.
Privind aspectele astrale ale zilei dintr-un unghi mai larg, vom observa ca in zodia Leului se mai afla Jupiter si Uranus. Ambele se afla intr-o forma de zile mari. Jupiter va forma o conjunctie Luna, pe data de 4 Februarie, iar Uranus un trigon. Aceste doua aspecte aduca o cantitate enorma de energie pozitiva care va fi canalizata direct catre noi. Dupa cum precizam la inceputul articolului, contextul astral este fenomenal de bun, ceea ce ne-ar putea nemultumi ar fi marea cantitate de energie pozitiva si modul in care ne este transmisa. Fiind prea multa, fiind luati prin surprindere, pentru unii s-ar putea sa nu fie tocmai ceea ce se asteptau sa primeasca. Dar acest lucru nu este decat o reactie de moment, ulterior vor descoperi ca este fix ceea ce aveau nevoie pentru simti ca traiesc din nou, ca sunt stapani pe viata lor si ca nimeni nu le poate dicta sa faca lucruri care nu le fac placere.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...