"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 17 mai 2011

Daruieste Lumina


  Daca doriti ca familia voastra sa traiasca in armonie, ginditi-va ca intreaga voastra casa pluteste in lumina.
     Daca vreti sa fiti bine primiti de prietenii pe care ii vizitati, reculegeti-va mai intii si trimiteti lumina in casa unde doriti sa mergeti si apoi intrati. Cea mai mare parte a oamenilor merg la prietenii lor atunci cind sunt in intuneric, nemultumiti, iritati, nelinistiti. Astfel se pierd prietenii.
     Daca vreti sa atrageti dragostea cuiva, sa stiti ca sunt interzise toate mijloacele prin care ati vrea sa reusiti: bani, seductie sau violenta. Singura modalitate permisa, singura cu adevarat puternica, este sa trimiteti fiintelor pe care doriti sa le atrageti cadouri de lumina pe care sa le raspinditi in jurul lor. Doriti ca cineva sa va iubeasca si sa se gindeasca la voi? Trimiteti-i lumina, sufletul sau va receptiona aceste unde, va va aprecia din ce in ce mai mult si va incepe sa se preocupe de voi.
     Intreaga lume reprezinta un ocean obscur, iar voi sunteti ca niste vase ratacite in noapte. Pentru a putea fi gasiti de spiritele care vor sa va vina in ajutor, trebuie sa lansati in noapte semnale luminoase. Acest semnal este de fapt lumina pe care omul o proiecteaza in jurul sau pentru ca spiritele sublime sa-l poata gasi printre tenebre. Se spune ” Rugati-va”, adica trimiteti catre Cer curenti de lumina. Lumii invizibile nu-i place sa se ocupe de ceea ce este stins si daca vreti sa-i atrageti atentia, aprindeti-va lampile.


O.M.Aivanhov

Un comentariu:

  1. Inger ingerasul meu
    Ce mi te-a dat Dumnezeu
    Eu sunt mic, tu fa-ma mare
    Eu sunt slab, tu fa-ma tare
    Si-n tot locul ma-nsoteste
    Si de rele ma pazeste.

    ;-)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...