"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 27 mai 2011

Nimeni nu e mai inteligent decat tine!





Cu totii trebuie sa incercam sa intelegem ce se intampla ,avem nevoie sa intelegem ce se intampla ,si dupa parerea mea umila ,ideologia nu face decat sa iti stea in cale.


Nimeni nu intelege ce se intampla.Nu budisti, nu crestinii, nu oamenii de stiinta ,nu politicienii,nu.....sti... nimeni altcineva nu intelege.....ce se intampla.


Asa ca, uitati de ideologii,ele tradeaza ,limiteaza, ele nu conduc...nicaieri.


Confrunta-te pur si simplu cu informatia neprelucrata si ai incredere in tine.


Nimeni nu e mai destept decat tine.Si daca ar fi?ce bine iti face tie intelegerea lor?


Multi ar spune,"pai da..eu nu inteleg fizica cuantica,..dar undeva ,cineva o intelege"!Asta nu e o atitudine care ajuta pastrarea intelegerii din lumea cuantica.


Informeaza-te singur!Ce inseamna sa te informezi??Inseamna a transcede ,a nu avea incredere deplina in ideologii.Mergi pe experienta directa.Ce crezi Tu cand privesti o cascada,ce crezi TU cand faci sex,ce crezi TU cand iei psilocibina..ce crezi TU cand.......!!


Orice altceva e doar un zvon necomfirmabil ,fara folos, majoritatea probabil sunt minciuni.Asa ca ,elibereaza-te de iluzia culturii si asuma-ti responsabilitatea pentru cea ce crezi si cea ce faci.

Terence Mckenna (1946-2000)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...