"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 19 mai 2011

Sexul: Poarta secretă spre rai

Acest film documentar te va introduce în marile adevăruri rămase ascunse pentru multă vreme. Se poate să fi auzit despre piatra filosofică, VITRIOL, fântâna tinereții, șarpele de foc, pomul vieții sau cel al cunoașterii, dar nu ai fi bănuit niciodată ce înțelesuri profunde ascund de fapt aceste simboluri. A venit timpul să putem avea acces în sfârșit la înțelepciunea veacurilor. Acest film documentar nu doar că explică simbolismul ascuns din operele marilor învățați, dar oferă explicații excelente și despre Kabbalah, harta sufletului.
Ce are asta de-a face cu sexul? Vezi cu ochii tăi, o să te surprindă. Filmul nu este nici pe departe o poveste fantastică pusă cap la cap într-un mod plăcut, toate adevărurile din documentar pot fi trăite prin experiență directă. Într-o epocă a degenerării, când toți caută împlinirea dorințelor egoiste, acest film documentar este ca o gură de aer proaspăt: te va trezi în cele din urmă și te va pune pe gânduri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...